2777
2789
عنوان

بیاید ببینید خدا بهم چی گفته

209 بازدید | 36 پست

حال روحیم نامساعده و رابطم قاطی پاتی شده ئکم ، اوضاعم اصلا خوب نیست ، بعد قرانو بازکردم با دل خون شده این صفحه اومد ، میشه اگه میدونید بگید یعنی چی 

تو پست اول میزارم 

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم سوره درومد واست؟

سوره ی یوسف ، از ایه ی ۱۵ تا ۲۲ 

یعنی مشکلاتت تموم میشه و مثل یوسف به جای خوبی میرسی و باید صبور باشی

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
بعد سختیای زیاد راحتی میاد

اونقدر امسال گریه کردم اونقدر داغون شدم ، از لحاظ جسمی هم سلامتیمو از دست دادم ، برای رسیدن به خواستم جلو همه وایسادم ، الان رسیدم به نقطه ای که همه چی دست خداست و واقعا نمیدونم قراره چی بشه ، گریه و سرگردونی امونمو بریده 

یعنی مشکلاتت تموم میشه و مثل یوسف به جای خوبی میرسی و باید صبور باشی

انگار سخت ترین مرحله ی زندگیمه ، معلق موندم نمیدونم قراره چی بشه واقعا این یکی فقط دست خداست 

اونقدر امسال گریه کردم اونقدر داغون شدم ، از لحاظ جسمی هم سلامتیمو از دست دادم ، برای رسیدن به خواست ...

امضام بخوون

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انگار سخت ترین مرحله ی زندگیمه ، معلق موندم نمیدونم قراره چی بشه واقعا این یکی فقط دست خداست 

صبر کن 

و خدا روشکر کن حل میشه

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
مشخصه دیگه، مثل حضرت یوسف از قعر چاه به بزرگی میرسی

برای اینکه تنها نباشم و کمبود محبتم جبران بشه با همه جنکیدم برا خواستم ، ولی واقعا با پوست و گوشت و جونم دارم لمس میکنم که این یکی دیگه دست خداست . به بزرگی خدا قسم که خودمم نمیدونم کدوم راه صلاحمه ، تو برزخم