2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهم نیست کی ازدواج کنی مهم اینه ک با کی ازدواج کنی  دوما همه توانایی ازدواج کردن رو ندارن اصلا ...

یعنی چی ادم ازدواجی هستی؟ معیار سنجشش چیه؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یعنی چی مشخص شدن مسیر زندگی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ 

یعنی تا وقتی مجردی،به این فک میکنی حالا من با کی ازدواج کنم و چه اینده ای در انتطارمه و ...

ولی وقتی ازدواج میکنی میدونی این همراه ۵۰ سال اینده ی زندگیته و فکر میکنی باهاش چجوری پیشرفت کنی و زندگیتو بهتر از این کنی و چی بخرین و چیکار کنین که لذت ببرین و بچه هاتون و ایندشون و ...

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
یعنی چی مشخص شدن مسیر زندگی؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ 

یعنی اینکه میفهمی آینده ات چطور میشه با توجه به همسرت

مثلا اگه شوهرت فکرش اقتصادی باشه میدونی آینده مالی خوبی داری

در رابطه با این موضوع،اگه ادم کسی و پیدا کنه که باهاش حال کنه و دوسش داشته باشه و پایه ی خرابکاری و ...

اره درسته ولی واقعا ازدواج مانع پیشرفت درسی میشه من تو اطرافیانم کسی ندیدم راضی باشه اصلا من عشق ندیدم ن تو خانواده خودم بین پدر مادرم نه بین بقیه 

و الان اوضاع اقتصادی بد شده خیلی.  بیشتر پسرا دنبال دخترای پولدارن 

و برفرض مثال کسی بیاد خواستگاریم و خیلی عالی باشه بابای من حتی پول نداره  یه عالمه مهمون دعوت کنه بهشون شام و ناهار بده چه برسه به جهاز من خودم باید خیلی تلاش کنم برای آیندم  و کسی هم بیاد نه دوست دارم ازدواج کنم و نه میتونم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
در رابطه با این موضوع،اگه ادم کسی و پیدا کنه که باهاش حال کنه و دوسش داشته باشه و پایه ی خرابکاری و ...

میدونی ترس دارم که یروز همه چی عادی شه 

دوباره زندگی رو نا امیدی فرا بگیره

مجردم هستمو دوست دارم ازدواج کنم

دلیلشم اینه که مجردیمو گذروندم و تمام دوره ی مجردیم، کارایی که مختص بهش بود رو انجام دادم و حسرتی ندارم که بعد ها دلم بسوزه 

و اینکه برای ازدواج موفق آماده ام،مسعولیتش رو پذیراام روحمو و جسمم همدم و عشق میخواد و دوست دارم عشق و آرامش بدم و عشق و آرامش بگیرم،، خانواده خودم رو تشکیل بدم

دوست دارم همسر باشم، مادر بشم 

اگه شماهم از تمام دوره مجردیت لذت بردی و روح و جسمت دوره ی متاهلی رو میخواد،اگه حس میکنی مسعولیتش رو میتونی به عهده بگیری اونوقته که سنت سن ازدواجه و باید به کیسایی که فکر میکنی خوبن فرصت آشنایی بدی 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
مجردم هستمو دوست دارم ازدواج کنم  دلیلشم اینه که مجردیمو گذروندم و تمام دوره ی مجردیم، کارایی ...

یه سوال زمانی بوده فقط حس کنی جسمت نیاز داره ولی روحت نه؟ 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یعنی چی ادم ازدواجی هستی؟ معیار سنجشش چیه؟

آدم ازدواجی مشخصه دلش ضعف میره برا ازدواج هی دلش می‌خواد با یه پسر باشه اصلا بدون مرد نمیتونه 

خیلی از دوستام فقط و فقط دنبال درس یا کارن شوهر بدبخت فقط نقش هویج رو داره 

اره درسته ولی واقعا ازدواج مانع پیشرفت درسی میشه من تو اطرافیانم کسی ندیدم راضی باشه اصلا من عشق ندی ...

همسر من،الان روزی نیست بگه درس بخون و ادامه بده و برو دانشگاه و حتی قبول شدی،برو شهر دیگه و من حواسم بهت هست و مراقبم ... اینارو گفتم که بدونی بستگی به حامی زندگیت داره ،خیلی وقتا شده من حوصله نداشتم و اون غذا درست کرده با اینکه صب تا شب سرکار بوده و وقتی اومده خونه خسته و کوفته بوده.

وضعیت مالی خانودم خوب بود ولی همیشه همسرم میگفت من نمیذارم یک قاشق بیاری تو خونه ی من.البته ما ۹ سال با هم قبل ازدواج دوست بودیم و الان ۲ ساله خونمم.

وقتی به مامانم گفت جهیزیه نمیخوام،مامانم گفت پولاتو بزار جلو ایینه دوتاشه😂

وای میگم متقابله.

من تو ۹ سال خیلی حامیش بودم.

اینقد بهش هدف دادم که توسنت خونه و ماشین و اینا بخره،در صورتی که خیلی دخترا،الان حوصله ی ۱ سال عقد رو هم ندارن.

جهیزیه و همه چیز با وام درست میشه و پدر تو هم مطمئن باش نمیمونه و برجی ۶۰۰ تومن قسطش و میتونه بده و نگرانش نباش.

فقط به فکر این باش اددددم درست و انتخاب کنی

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱