2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان یک عده میان و بد میگن از ازدواج.

ولی من با احترام‌به همه میگم حرف مفته و انسان ها تمایل دارن به خود بدبخت پنداری.

ازدواج کن،اما زمانی که انسان درست زندگیتو پیدا کردی چه تو سن ۱۰ سالگی و چه تو سن ۸۰ سالگی.اننننسان درست زندگیتو.

من خیلی از  ازدواجم راضیم،از دست خانواده سخت گیر و غرغرو ایراد گیر و جنگی راحت میشی‌.

نسل ما،۵ دقیقه با خانواده صحبت کنن،دقیقه ی ۶ به بعد به دعوا ختم‌میشه.

کسی باشه که درکت کنه،کنارش ارامش داشته باشی و ...

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

من ۲۵ سالمه تا حالا هیچ خاستگاری نداشتم

دلم میخاد الان که فرصتشو دارم یکی پیدا شه بشناسمش قشنگ باتم رفت و امد کنیم بریم بیایم

نمیخام دیرشه و تند تند تصمیم بگیرم

نگم سنم زیاده اگه این بره چی

میخام اگه مشکلی داشت کات کنم بگم هنوز جوونم به موقعیتای بعدیم فک کنم

میدونی میخام حداقل ۵سال بدون بچه عشق و حال کنم یعنی ۳۰ باید ازدواج کرده باشم و الان خیلی نگران و ناامیدم

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

ولی از ته دلم امیدوارم همه دخترا خوشبخت شن منم همینطور  

نه تا ۳۰ سالگی نمیخوام ازدواج کنم  دوست دارم درس بخونم با دوستام مسافرت برم نمیخوام ذهنم درگیر ...

در رابطه با این موضوع،اگه ادم کسی و پیدا کنه که باهاش حال کنه و دوسش داشته باشه و پایه ی خرابکاری و عشق و حالت باشه،بهتر از صدتا دوسته.

دوستی های حالا،به هممون ثابت شده که تهش نارو زدنه و همیشه میگن همه چیز و با دوستتون در میون نذارین ولی تو و همسرت تو یک جبهه این و تو بخوری زمین،انگار اون خورده و حواسش بهت هست که اسیب نبینی

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱