2777
2789
عنوان

آرزو و هدفتون برای سال جدید چیه ؟

213 بازدید | 27 پست

دوستان عزیز تو سال جدید دوست دارین به چه چیزی برسین ؟ چه هدفی دارین ؟ چه ارزویی دارین ؟ که میخواین بهش برسین بگین برای هم دعا کنیم که به هر چی که می خوایم برسیم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک انسان متفاوت 

بهتر از سال قبل 

با شخصیتی پخته تر و رفتار بزرگتر

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

زندگیم ومشکلاتم درست بشه یه نفس عمیق بکشم و با خیال راحت سرمو بزارم رو بالشت بخوابم واقعا دیگ کم میارم افسرده شدم خدایا کمکم کن امین🤲🤲🥺

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

یازندگیم اونجور ک میخوام خوب شه یا اینکه تموم شه

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

دوس دارم بچه داربشم و خونمونو عوض کنم ولی میدونم دوتاشم نمیشه ☹️

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
در تنهایی خودم، درسمو میخونم. همین.

انشالله تو درسا موفق باشی عزیزم

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه
شغل مورد علاقمو برم داخلش و موفق بشم🤲♥️😅

انشالله که موفق خواهی شدعزیزم

خونه رو عوض کنیم حال روحیم خوب بشه.

انشالله که عوص میکنی عزیزم

نی نی دار شم😍

انشالله که نی نی دار میشی عزیزم