2777
2789
عنوان

صابون خرچنگ

1245 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها خوبین..

من کارم پاکسازی پوست هست ک فعلا گذاشتمش کنار..

دو روزه دارم از صابون استفاده میکنم و چون پوست رو خشک میکنه دارم روش کرم مشترک نرم کننده و ابرسان میزنم...پوستمو دیگه پاکسازی نمیخوام کنم تا دوره صابون تموم بشه..پوستمو همه دوست دارن ها...ولی هیچ کسی نمیبینه ک پوست منم یه لک ها و قرمزی ها و سرسیاه های ریزی داره ک اصلا مشخص نیست و باید نور گوشی بندازم تا دیده بشه..ولی کرم ک میزنم حتی یه کرم ارزون..اونقدر صاف میشه ک همه عاشقشن...حالا تا دم عید هر روز میزنم.اگر جواب داد اینجا اعلام میکنم.که شماهایی هم ک حوصله پاکسازی و دکتر پوست رو ندارین از این صابون استفاده کنین

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!

خداروشکر ک پوستت خوبه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر ک پوستت خوبه

مرسی عزیزم.ولی پوستی ک با کرم خوب باشه به چه دردی میخوره؟پوست باید بدون هیچی قشنگ باشه.مثل پوست بچه ها..نرم و صاف و یکدست

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
مرسی عزیزم.ولی پوستی ک با کرم خوب باشه به چه دردی میخوره؟پوست باید بدون هیچی قشنگ باشه.مثل پوست بچه ...

اهوم،بله

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مرسی عزیزم.ولی پوستی ک با کرم خوب باشه به چه دردی میخوره؟پوست باید بدون هیچی قشنگ باشه.مثل پوست بچه ...

چند خریدی صابونو

بیزحمت صابونه خوب بود نتیحش منو تگ کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خب پوستت میگی صافه که  دیگه چه دلیلی برای کار دیگه داره، من صورتم یکهو افتاد و چربه، من چیکار ک ...

پوست صاف منم یه چیزایی داره ک العان قابل دیدن نیست..

ولی چند سال دیگه ک ۴۰سالم بشه خودشو نشون میده..

شما هم فکر کنم این صابونو استفاده کنی خوب باشه چون چربی پوست رو میگیره..پوست رو تمیز میکنه..برا اینکه خشک و ترک دار هم نشه نرم کننده بزنید به نظرم

ممنون اگه راضی بودی اونوقت منو تگ کن

چشم

چند خریدی صابونو بیزحمت صابونه خوب بود نتیحش منو تگ کن

قیمتی نداره۲۳تومن..

چشم