دو روزه دارم از صابون استفاده میکنم و چون پوست رو خشک میکنه دارم روش کرم مشترک نرم کننده و ابرسان میزنم...پوستمو دیگه پاکسازی نمیخوام کنم تا دوره صابون تموم بشه..پوستمو همه دوست دارن ها...ولی هیچ کسی نمیبینه ک پوست منم یه لک ها و قرمزی ها و سرسیاه های ریزی داره ک اصلا مشخص نیست و باید نور گوشی بندازم تا دیده بشه..ولی کرم ک میزنم حتی یه کرم ارزون..اونقدر صاف میشه ک همه عاشقشن...حالا تا دم عید هر روز میزنم.اگر جواب داد اینجا اعلام میکنم.که شماهایی هم ک حوصله پاکسازی و دکتر پوست رو ندارین از این صابون استفاده کنین
شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مرسی عزیزم.ولی پوستی ک با کرم خوب باشه به چه دردی میخوره؟پوست باید بدون هیچی قشنگ باشه.مثل پوست بچه ها..نرم و صاف و یکدست
شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
خب پوستت میگی صافه که دیگه چه دلیلی برای کار دیگه داره، من صورتم یکهو افتاد و چربه، من چیکار ک ...
پوست صاف منم یه چیزایی داره ک العان قابل دیدن نیست..
ولی چند سال دیگه ک ۴۰سالم بشه خودشو نشون میده..
شما هم فکر کنم این صابونو استفاده کنی خوب باشه چون چربی پوست رو میگیره..پوست رو تمیز میکنه..برا اینکه خشک و ترک دار هم نشه نرم کننده بزنید به نظرم
چند خریدی صابونو بیزحمت صابونه خوب بود نتیحش منو تگ کن
قیمتی نداره۲۳تومن..
چشم