2777
2789
عنوان

برای عروسی چجوری آرایش کنم

3431 بازدید | 23 پست

مدل مو رو چیکار کنم .اصلا دوست ندارم آرایشگاه برم کلی پول ازم میگیره تهشم میشم میمون

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ازشینیون اصلاخوشم نمیاد واسه عروسی فقط لخت شلاقی باشه😍

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

موهات بلنده ساده باز بزار با آرایش ساده 

کوتاهه یکم ته موهاتو حالت بده با آرایش ساده 

فقط برو موهاتو حالت بده اگه دست ب آرایشت خوبه همونجا خودت آرایش کن اگرم خوب نیست بده خودشون ی آرایش ساده بزنن واست 

چند روز دیگه میرم عروسی قصدم این میکاپه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چند روز دیگه میرم عروسی قصدم این میکاپه

خوشگله😍موهاتم ساده باشه مث این عکس

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
خودمم نظرم همینه

یکم هم روغن زیتون یاروغن آرگان بهش بزن بعد اتوکشیدن صافتروشلاقی میشه

موهات بلنده ساده باز بزار با آرایش ساده  کوتاهه یکم ته موهاتو حالت بده با آرایش ساده  فق ...

آرایشم بلد نیستم ولی ارایشگاهم چندبار رفتم خیلی بد آرایشم کرد غلیظ بود 

هرچی هم میگفتم ملایم انگار نه انگار

خوشگله😍موهاتم ساده باشه مث این عکس

اره احتمالا دم اسبی می‌بندم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یکم هم روغن زیتون یاروغن آرگان بهش بزن بعد اتوکشیدن صافتروشلاقی میشه

چربش نمیکنه؟

مرسی ک یادم انداختی

با ارایشگاه نرفتن موافقم  موهاتو صاف کن اگر میتونی دم اسبی ببند ملایمترین آرایشت رو هم بکن&nbs ...

دم اسبی بهم نمیاد 

چربش نمیکنه؟ مرسی ک یادم انداختی

نه عزیزم زیادنزن به موهات 

کمی بزن کف دستت،دستاتوبهم بمال بعدم بمال به موهات

2790
2778
2791
2779
2792