کایلی۸ مدیر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 586 عنوان برای عروسی چجوری آرایش کنم | مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 23 پست مدل مو رو چیکار کنم .اصلا دوست ندارم آرایشگاه برم کلی پول ازم میگیره تهشم میشم میمون دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون 1401/12/10 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4760 نه عزیزم زیادنزن به موهات کمی بزن کف دستت،دستاتوبهم بمال بعدم بمال به موهات یعنی بزن به موهات😂 دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
کایلی۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 586 نه عزیزم زیادنزن به موهات کمی بزن کف دستت،دستاتوبهم بمال بعدم بمال به موهات اها ممنونم عزیزم دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4760 اره احتمالا دم اسبی میبندم دم اسبی هم قشنگه😍 دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4760 اها ممنونم عزیزم خواهش گلم😘 دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
matinaaa_a_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1107 آرایشم بلد نیستم ولی ارایشگاهم چندبار رفتم خیلی بد آرایشم کرد غلیظ بود هرچی هم میگفتم ملایم ا ... ن بهشون بگو ریمل و خط چشم و رژ لب یکمم فقط یکمم یه سایه کمرنگ پشت چشمت
matinaaa_a_ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1107 آرایشم بلد نیستم ولی ارایشگاهم چندبار رفتم خیلی بد آرایشم کرد غلیظ بود هرچی هم میگفتم ملایم ا ... رژتم ساده باشه بعضیا چندلایه میزنن رو لبت، میخوان گریم کنن بگو نمیخواد خودم طبیعی البته بعضیا جای جوش داره صورتشون گریم میکنن
کایلی۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 586 ن بهشون بگو ریمل و خط چشم و رژ لب یکمم فقط یکمم یه سایه کمرنگ پشت چشمت ممنون عزیزم دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون