2777
2789

من از صبح زود بیدار میشم تا بیدار بشه.. کمی انجام میدم.. تا میرم سراغ کار دخترم میگه اونو. میخام.. اونو میخام.. یا میخاد بخوره یا میریزه و. میپاشه اما من ریز ریز انجام میدم... واقعا خونم نیاز به خونه تکونی داره... حالا راه پله و اشپزخونه مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

او ول کن بابا من تو بارداری ک دست ب سیاه و سفید نمیزدم😂😂واقعا دوران طلایی زندگیم همون موقع بود&nbs ...

من تو بارداری جو میگرم 🤣شوهرم خواست کارگر بگیره نزاشتم عین چی پشیمون شدم چرا نزاشتم  شبا تا صبح کار می‌کردم روزا میخوابیدم تازه همسرمم جمعه هام چون دم عیده میره مغازه کلا دست تنها بودم اما خب بالاخره داره تموم میشه

من باردارم هستم شوهرم میخواست کارگر بگیره نذاشتم گاهی با بچم دعوام میشد میگفتم غلط کردم کاش میزاشتم ...

من دوتا دارم دخترم هشت سالشه  پسرمم رفته تو21 ماه...انشاالله همیشه سالم باشی وسلامت خدابچه هاتم برات حفظ کنه

من از بهمن شروع کردم کابینت پرده ها موکت پادری رو شستم دیروز یخچال تمیز کردم امروز گاز رو شستم  پسرم یک سال پنج ماهه

بیشتر روزا که شوهرم خونه بود کارا رو کردم پنجره هو رو پاک کردیم الانم جمعه ان شالله د تا اتاق خوابها رو انجام می دم گردگیری پریز و جارو برقی نهایی و سرویس رو هم 2 3 روز مونده انجام میدم فقط هفته بعد باید کریستال ها رو بشورم با استکانها پذیرایی

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت

از این پارک بازی‌ها براش بگیر، موقعی که کار داری بذارش اینجا 

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

کاش خدا به منم نی نی صحیح و سلامت و صالح بده،خودم نوکرشم،خونه تکونی رو وقتی با من کاری نداره انجام م ...

ایشالا سال دیگه تایپیک می‌زنی با ی بچه نق نقو ب هیچ کاریم نمیرسم😍😍😍

من پارسال پسرم 9 ماهش بود..ساعت دوازده شب ک اومیخوابید و یا صبح های خیلی زود که بازم اوخواب بود

متاسفانه دختر من وقتی خوابه من اصن نباید تکون بخورم وگر ن بیدار میشه حتی دسشویی هم نمیرم ک بیدار نشه

من با نی نی بیست روزه هیشکار نمیکنم دوروزه دل‌دردم هست دیگ روانی شدم 

تو ک اصن فکر کار کردنو از خودت کلااااا دور کن تازه زایمان کردی اخه تازه یکی باید شام و ناهارتم بده٫برای دل دردشم من دخترم و قنداق میکردم(فقط دستاشو میبستم با دور پیچ)صدای سشوارم. با گوشی میذاشتم میخوابید خیلی کارامو راحت کرده بود این دوتا

مبلارو با چی تمیز کنم با شامپو فرش میشه؟

ی ذره صابون رنده کن ی قاشقم پودر لباسشویی بزن با آب بذار بخوره بجوشه تا صابون حل بشه تو آب.با همون مبلاتو تمیز کن کیف کن.ب هرکی گفتم کلی دعام کرده بعدش

از این پارک بازی‌ها براش بگیر، موقعی که کار داری بذارش اینجا 

دور از جونش سکته میکنه اگ‌جلوشو بگیرم ندارم بره خرابکاری کنه.تو رورویک میذارمش دو ثانیه هم نمیمونه اصن طاقتش نمیگیره ی جا باشه