2777
2789
من پارسال پسرم 9 ماهش بود..ساعت دوازده شب ک اومیخوابید و یا صبح های خیلی زود که بازم اوخواب بود

اتفاقا منم از دوازده یا یک شب شروع میکردم دیگه بچمو شوهرم خواب بودن پرده و پتو فرشاد دادم بیرون 

اتفاقا منم از دوازده یا یک شب شروع میکردم دیگه بچمو شوهرم خواب بودن پرده و پتو فرشاد دادم بیرون  ...

منم همینطور ولی شستنی هارو ب غیر از فرش ها همه روخودم شستم اتفاقا پارسال ازهمه سال ها خونمون تمیز ترشده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکسال ونیمه بچم من لاک پشتی کارمیکنم چون هرهفته باید صبرکنم شوهرم پول جمع کنم لوازم نیاز دارم بخر ...

ایشالا خدا ب کار شوهرت برکت بده.اینجوری بهتره ادم خسته هم نمیشه زیاد

من بچم ده ماهش بود خودمو اذیت نمیکردم فرش و دادم بیرون پرده هم خشکشویی  هودم همسرم تمیز کرد د ...

من فرشامو تازه گرفتم پرده هامم تازه شستم.ولی کمدا و کابینتام و یخچالم دیوونم میکنه😂😅

حالا شما واجب نیست خونه تکونی کنین.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
من دیگه با بدبختی یکی دو روز دیگه کامل تموم میشه تازه من باردارم بچه یکساله هم دارم

او ول کن بابا من تو بارداری ک دست ب سیاه و سفید نمیزدم😂😂واقعا دوران طلایی زندگیم همون موقع بود 

من از اخرای بهمن شروع کردم الان اخراش هستم. هرروز یه قسمتی و تمیز میکنم، امروز مخصوص جاکفشی هست و فر ...

من کافیه در ی کشو یا جاییرو باز کنم،قبل از من دخترم اون تو نشسته😂😂😂

منم همینطور ولی شستنی هارو ب غیر از فرش ها همه روخودم شستم اتفاقا پارسال ازهمه سال ها خونمون تمیز تر ...

من باردارم هستم شوهرم میخواست کارگر بگیره نذاشتم گاهی با بچم دعوام میشد میگفتم غلط کردم کاش میزاشتم کارگر بگیره