شاطی مدیر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 عنوان کیا با بچه کوچیک ک هی آویزونِ خونه تکونی کردن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 80 پست با ی بچه ده ماه شیطون بلا چجوری میشه کارای خونه تکونیو کرد؟میشه بگید اصن آرنجا باید شروع کرد؟؟؟ 1401/12/10 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سپهر۹۹ عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 671 من پارسال پسرم 9 ماهش بود..ساعت دوازده شب ک اومیخوابید و یا صبح های خیلی زود که بازم اوخواب بود اتفاقا منم از دوازده یا یک شب شروع میکردم دیگه بچمو شوهرم خواب بودن پرده و پتو فرشاد دادم بیرون
محمدجوادجان عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 2297 اتفاقا منم از دوازده یا یک شب شروع میکردم دیگه بچمو شوهرم خواب بودن پرده و پتو فرشاد دادم بیرون ... منم همینطور ولی شستنی هارو ب غیر از فرش ها همه روخودم شستم اتفاقا پارسال ازهمه سال ها خونمون تمیز ترشده بود
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 من یکسال ونیمه بچم من لاک پشتی کارمیکنم چون هرهفته باید صبرکنم شوهرم پول جمع کنم لوازم نیاز دارم بخر ... ایشالا خدا ب کار شوهرت برکت بده.اینجوری بهتره ادم خسته هم نمیشه زیاد
حتالب432 عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 2543 ینی حتی بچه ۴ ساله هم دست و پا گیره؟؟؟؟ای خداااااا کی یکم راحت میشیم پ والا پسر من که اذیتم کرد .مدام شلوغ میکرد غذا و آب میخواد دستشویی داره خلاصه که خیلی لای دست و پا بود .
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 من با یک دونه هشت ماهه و یک دوسال و نیمه نصفشو تموم مردم فقط مونده آشپزخونه که اصل کاریه اصنم حسودیم نشد🥺🥺
دلال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 19741 مادر شوهرم کمکم میکنه با هم عروسم پسرمکوچیکه نمیتونم تنهای محمدم زیر خاکی ومن بیقرار توام پسر گلم فدات شم
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 من بچم ده ماهش بود خودمو اذیت نمیکردم فرش و دادم بیرون پرده هم خشکشویی هودم همسرم تمیز کرد د ... من فرشامو تازه گرفتم پرده هامم تازه شستم.ولی کمدا و کابینتام و یخچالم دیوونم میکنه😂😅
mamankhanomi عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 3257 ایشالا خدا ب کار شوهرت برکت بده.اینجوری بهتره ادم خسته هم نمیشه زیاد مرسی عزیزم البته من دوست دارم زودتموم بسه کارام
از_یاران_امام عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 578 حالا شما واجب نیست خونه تکونی کنین. اللهم عجل لولیک الفرج .... با آل علی هر که درافتاد ور افتاد.... هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 من دیگه با بدبختی یکی دو روز دیگه کامل تموم میشه تازه من باردارم بچه یکساله هم دارم او ول کن بابا من تو بارداری ک دست ب سیاه و سفید نمیزدم😂😂واقعا دوران طلایی زندگیم همون موقع بود
ambrala عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1220 آرنجا!!!!امان از این کیبورد مسخره.از کجااااا منظورمه من ی روز شوهرم عصری ی دوساعت خونه بود ی هو گفتم پاشم فریزر تمیز کنم اشپزخونه کامل گردگیری کردم😂😂😂
شاطی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1161 من از اخرای بهمن شروع کردم الان اخراش هستم. هرروز یه قسمتی و تمیز میکنم، امروز مخصوص جاکفشی هست و فر ... من کافیه در ی کشو یا جاییرو باز کنم،قبل از من دخترم اون تو نشسته😂😂😂
مامان_سپهر۹۹ عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 671 منم همینطور ولی شستنی هارو ب غیر از فرش ها همه روخودم شستم اتفاقا پارسال ازهمه سال ها خونمون تمیز تر ... من باردارم هستم شوهرم میخواست کارگر بگیره نذاشتم گاهی با بچم دعوام میشد میگفتم غلط کردم کاش میزاشتم کارگر بگیره