سلام همسر من بیشتر وقتا جاهاییکه میریم مامانشو میاره همراش به خدا من مامانشو خیلی دوست دارم خیلیی ولی بعضی وقتاهم دوست دارم تنها باشیم باهم امشب حالم خوب نبود ازش گله ای کردم اونم گفت من اولویتم مامانمه خیلی درم شکست 😭همسر شماهم همینجوره؟ 😔💔
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
[QUOTE=277122341]به نظر من مادره ولی قشنگ میاد سوار میشه
وقتی کسی نفهمه(هرکسی و در هر زمینه ای) بحث باهاش بی فایده اس. باید توی موقعیتی قرارش بدی که دقیقا همون حرفایی رو که توی دل تو هست بزنه.
اگه این کارو بکنه همین آقا شروع میکنه به نق زدن که چرا اولویتت نیستم و... اون لحظه باید همچین نگاش کنی که حرفاش یادش بیاد و حتی اگه از خجالت آب نشد دفعه دیگه جرات نکنه حرکتی که خودش نمیپسنده رو بزنه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهری که مادرش و اینهمه احترام میکنه قطعا هوای زنش و هم داره.خیلی ها رو دیدم برا شما درسته یانه؟
احترام میزاره بهم خدایی چیزی برام کم نزاشته ولی این حرفش دلمو شکوند حس میکنم دیگه ازش بدم میاد 😭😭😭
اشتباه مادرشه.الان برادر من میزه بیرون میگه مامان شماهم بیایید مامانم میگه نه برید راحت باشید خوش بگ ...
خوشبحالش
عزیزم طولانیه نمیشه اینجا تایپ کرد فقط کلی میگم باید یه تایمی باشه که همسرتون خسته و گرسنه و ناراحت نباشه باید با خانوادش خیلی مهربون باشید هیچوقت پشت خانوادش بدگویی نکرده باشین،تفریحات دونفره انقدر باید جذاب و مهیج باشه که دلش نخواد کسی مزاحم خلوت دونفرشون بشه وقتی دونفره بیردن رفتین انقدر باید ذوق کنید و برنامه بچینین ک همسرتون خجالت بکشه کسی دیگ رو همراه خودش بیاره وقتی مادرشون هستن خیلی احساس راحتی نکنین یه حالت معذب بودن بگیرین خیلی شیطونی نکنین خیلی شاد و شنگول نباشین خیلی پرحرفی نکنین خیلی نخندین ولی به هیچ عنوان بی حرمتی ام نکنین درخواستتون وتو قالب صحیح بیان کنین ب هیچ عنوان اسم مادرشون و نیارین از کلمه من بیشتر استفاده کنین از احساسات خوبتون وقتی دوتایی بیرون میرید بگین
شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱