2777
2789
عنوان

بهم گفت اولویتم مامانمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگم... وقتی کسی نفهمه(هرکسی و در هر زمینه ای) بحث باهاش بی فایده اس. باید توی موقعیتی قرارش بد ...

منم همین مشکلو دارم هشت ساله ازدواج کردم الانم شوهرم میگه اول پدر و مادرم.اما دیگه خودمو زدم ب بی‌خیالی .حالا ایشون ک اول راهه.

مال من مثلا من ی کار ضروری داشته باشم بیرون از خونه پدر و مادرشم کار داشته باشن کار اونا رو راه میندازه .بعدش من

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
ببین کجاها مامانش میره رو مخش.تو اونجاها یارش باش. تو جاهایی که مامانش همراهیش نمیکنه تو خودتو بیشت ...

مشکل اینجاست که همه جا باهاش بوده درکل خیلی دوسش داره  😔

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
اولا که عقدی بعدابهتر میشه اگر خونه تون زیاد نزدیک نباشه دوما فوری دعوا نکن چند بار با زبون نرم جو ...

اصلا دلم بدجور شکسته  یه جوری شدم قلبم درد میکنه😔😭

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
منم همین مشکلو دارم هشت ساله ازدواج کردم الانم شوهرم میگه اول پدر و مادرم.اما دیگه خودمو زدم ب بی‌خی ...

چیزی که گفتم برای من همیشه توی روابط مختلف جواب داده.

کاری میکنم طرف دقیقا همون حس رو تجربه کنه و خودش بگه. نه قهر میکنم نه بحث و دعوا. خیلی نامحسوس موقعیت رو میسازم. بعد میگم پس خودت چرا اینکارو با من کردی؟ چون دیگه درکم میکنه از در احساسات وارد میشم...

شوهرم متوجه این رفتارم شده برای همین از اساس کاری نمیکنه که بخوام تلافی کنم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببخشید اینو میگم 

مادرش باید بفهمه که همه جا نباید بیاد 🙂 و از همه مهمتر رفتار شوهرت هم باعث سردی رابطه‌‌ی شما میشه و هم باعث اختلاف بین همسر و مادرش میشه 

خیلی اشتباهه رفتار هر دوتاشون

یا باید صبر کنی و کم کم بهش بفهمونی یا باید ببری مشاوره بلکه حل شد 

ما هنوز عقدیم

🤣🤣🤣عزیییزممممم،خدا عاقبت بخیرت کنه،

اااااصلا نگران نباش ،همهمه مردای اطراف من اللخصوص همسر خودم، توی دوران عقد همینن،اما وقتی میرن سر زندگیشون کلی تغییر میکنن،الویت زندگی میشه زن و بچه و بعدش در کنارش فقط به اطرافیان احترام میزارن،

مثال میزنم ،وقتی توی عقد بودیم همسرم خیلی وابسته خواهرش بود و هست ،امادر دوران عقد افراطی وابسته بود و اولویت اول خواهرش مادرخدابیامرزش و پدرش بود،به طوری که خواهرشوهرم میگفت بریم فلان‌جا باید میرفتیم و اگه منصرف میشد کلا کنسل میشد،وااای چه دوران مزخرفیه دوران عقد،بره که برنگرده،خلاصه

بعد عروسی  من به طور اتفاقی زودی باردار شدم،ناگفته نماند ۳ سال توی عقد بودم

بعد اون ۹ ماه کلی بی محلی (طبقه بالای پدرشوهرم اینا زندگی می‌کردیم الان بعد ۱۱ سال زندگی یکساله که مستقل شدیم)،منم حساااس شده بودم بعد دخترم که دنیا اومد اصلا همسرم از این رو به اونرو شد،الویت اولش شدیم ما،هنوزم کارای بقیه رو انجام میده بر حسب احترام اما الویتش ماییم طوری که یکبار شنیدم با خواهرش دعوا می‌کرد و می گفت زنمه دوسش دارم ،مادر بچمه،

(در صورتی که به شدت درون گراست و بروز نمیده که من مثلا پرو نشم اگر با گوشهای خودم نمیشنیدم اصلا باور نمیکردم).

میخوام بهت بگم به مرور زمان الویت ها تغییر میکنه چون توی سختی ها و مشکلات همسره که کنار آدمه .

گاماس گاماس،الان در دوران گارد گرفتنه،فقط اروم باش تا این دوران بگذره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
🤣🤣🤣عزیییزممممم،خدا عاقبت بخیرت کنه، اااااصلا نگران نباش ،همهمه مردای اطراف من اللخصوص همسر خودم، ...

ایشالله هرچی زودتر بگذره واقعا عقد دوران مزخرفیه  یعنی با اومدن بچه هم می تونه تغییر کنه؟ 

والا من حس میکنم الویتش بعد مامانش میشه بچش

🤣قبلا مهم بود برام ولی الان ن الان من بدترم از اون رفتار میکنم همچین نیمه های پر لیوانو نشونش میدم ...

تلافی می‌کنی 😈

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...