🤣🤣🤣عزیییزممممم،خدا عاقبت بخیرت کنه،
اااااصلا نگران نباش ،همهمه مردای اطراف من اللخصوص همسر خودم، توی دوران عقد همینن،اما وقتی میرن سر زندگیشون کلی تغییر میکنن،الویت زندگی میشه زن و بچه و بعدش در کنارش فقط به اطرافیان احترام میزارن،
مثال میزنم ،وقتی توی عقد بودیم همسرم خیلی وابسته خواهرش بود و هست ،امادر دوران عقد افراطی وابسته بود و اولویت اول خواهرش مادرخدابیامرزش و پدرش بود،به طوری که خواهرشوهرم میگفت بریم فلانجا باید میرفتیم و اگه منصرف میشد کلا کنسل میشد،وااای چه دوران مزخرفیه دوران عقد،بره که برنگرده،خلاصه
بعد عروسی من به طور اتفاقی زودی باردار شدم،ناگفته نماند ۳ سال توی عقد بودم
بعد اون ۹ ماه کلی بی محلی (طبقه بالای پدرشوهرم اینا زندگی میکردیم الان بعد ۱۱ سال زندگی یکساله که مستقل شدیم)،منم حساااس شده بودم بعد دخترم که دنیا اومد اصلا همسرم از این رو به اونرو شد،الویت اولش شدیم ما،هنوزم کارای بقیه رو انجام میده بر حسب احترام اما الویتش ماییم طوری که یکبار شنیدم با خواهرش دعوا میکرد و می گفت زنمه دوسش دارم ،مادر بچمه،
(در صورتی که به شدت درون گراست و بروز نمیده که من مثلا پرو نشم اگر با گوشهای خودم نمیشنیدم اصلا باور نمیکردم).
میخوام بهت بگم به مرور زمان الویت ها تغییر میکنه چون توی سختی ها و مشکلات همسره که کنار آدمه .
گاماس گاماس،الان در دوران گارد گرفتنه،فقط اروم باش تا این دوران بگذره