سلام همسر من بیشتر وقتا جاهاییکه میریم مامانشو میاره همراش به خدا من مامانشو خیلی دوست دارم خیلیی ولی بعضی وقتاهم دوست دارم تنها باشیم باهم امشب حالم خوب نبود ازش گله ای کردم اونم گفت من اولویتم مامانمه خیلی درم شکست 😭همسر شماهم همینجوره؟ 😔💔
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
اره شوهر منم همینه یه بار حتی اون سواله که اگر در حال غرق شدن بام مامانتم ---- خلاصه گفت مامانمو نجات میدم زن بازم هیت ولی مامانم یدونه است 😊 مردا بی چم رو هستن بیخیال خواهر همشون همینن منم شوهرم همه جا ننه اشو میاره
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو منم اولویتم شوهرعممه. هر وقت خواست تنها باشه گوشیو بردار بگو باید یه حالی ازش بپرسم. هفته ای سه بار دعوتش کن. هرجا خواستید برید بگو بی اون نمی تونم. حرفم زد بگو عه! فکر کردم قراره اولویت هم نباشیم. بازی عوض شد؟
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نمیدونم چند سالشع همسرت ولی مادرش حداقل ۲۰ سال اون بچه رو بزرگ کرده به دنیا اورده دسشوییشو شسته اگه قدر زحمتای مادرشو ندونه و اولویت نباشه خوب قدر زحمتای شماهم نمیدونه . عزیزم واسه ارامش خودت با این دیدگاه پیش برو که هرچی به مادرش خوبی کنه برکت زندگی شما بیشتر میشه
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
همسرت وببرپبش مشاور شوهرمنم همین بود،الان روحرف من حرف نمیزنه اولویت اول واخرمردبایدهمسرش باشه
دقیقا ولی مثلا هرجا میخوام برم به خانوادش میگه یا هر دفعه مامانشو میاره همرامون منم واقعیتش ناراحت میشم
اره شوهر منم همینه یه بار حتی اون سواله که اگر در حال غرق شدن بام مامانتم ---- خلاصه گفت ...
وااااای
وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃