2789
عنوان

ژل صورت زدم

515 بازدید | 34 پست

سلام خانما من امروز رفتم به صورتم ژل زدم. لبم به شدت ورم داره. نمیدونم باید چیکار کنم. از یه طرفم ذهنم درگیره الان آب یا غذا میخورم خطرناک نیست؟ عفونت و اینا ندارن که؟ کاش زودتر بره این دردا.😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

3 روز بعد اوکی میشی منم ی هفته ای میشه ک زدم

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 

ارايش نكن

اب ك بايد زياد بخوري وگرنه جذب پوستت ميشن پولت حروم ميشه و بايد اب بخوري ك ژل باز بشه 

كلن از اين ب بعد بايد اب زياد بخوري وگرنه بعد از مدتي ژل از بين ميره

غذا هم داغ نخور فعلا چون لب رو زل زدي چاي داغ هم نخور

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آمپوله دگزا بزن یه روزه خوب میشی منم دیروز  بن مژه زدم امروز دگزا پف چشمم کامل خوابید تا شب .بر ...

دگزا اصلا امپول خوبي نيست وقتي واجب نيست استفاده نكنيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.