2777
2789
عنوان

ژل صورت زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرستار بهم گفت بزن

نميدونم شرايطت چي بوده ك بجاي راههاي جايگزين اينو گفته ولي ب كسي پيشنهاد نده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ورم طبیعی هرکی رفته ورم اورده بستگی داره یکی دوهفتهokمیشی

آخه هر لحظه داره ورمش بیشتر میشه نمیتونم لبمو بازکنم درست چیزی بخورم. تا چندروز لااقل یکم کمتر میشه بشه درست حرف زد و غذا خورد؟

گلم عفونت که نمیکنه درسته؟؟

نه اگه بهداشتي كار كرده باشه خودتم ارايش نكني و رعايت كني مشكلي نيست 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
آخه هر لحظه داره ورمش بیشتر میشه نمیتونم لبمو بازکنم درست چیزی بخورم. تا چندروز لااقل یکم کمتر میشه ...

اره يكي دو روز اول بدتر ميشه ورم بيشتر ميشه بعد خوب ميشه البته بستگي ب ميزان تزريق داره

سعي كن سوپ و اش بخوري 

من میخام برم واسه برداشتن خط لبخند و اخم  باید برم ژل بزنم یعنی؟؟؟؟

خط لبخند بايد ژل بزني

برا خط اخم ك بيشتر نشه بوتاكس

عزیزم لازمه هنوز کمپرس یخ بزارم؟؟

نه چند ساعت اول بزن بعدش نميخاد ك

اگه درد داري يا كبودي زياد هست ميتوني بزني يكمي التهاب كم بشه