2777
2789
عنوان

ژل صورت زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 34 پست
کبودی که نه دردم بیشتر سردرد دارم خابم نمیبره.

اب زياد بخور شايد سردردت هم خوب بشه

چون نميدونم مسكن الان بخوري خوب باشه يا نه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
الان خوبی عزیزم؟ چند سی سی زدی؟ راضی هستی؟

آره کاملا راضی ام، پارسال حدود دو سی سی زدم این دفعه هم یک سی‌سی، سی سی 1ملیون، ب دماغمم زدم فیلر خیلی خوب شدن، ورم کلا سه روزه، بعدش تموم میشه روزی ی چرک خشک کن بخور، ی قرص آناهیل هم بخر روزی ی دونه بخور

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چند ساعت اول بزن بعدش نميخاد ك اگه درد داري يا كبودي زياد هست ميتوني بزني يكمي التهاب كم بش ...

نباید اصلا یخ بزاره، چیز داغ هم نباید بخوره

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 
نباید اصلا یخ بزاره، چیز داغ هم نباید بخوره

اولش كمپرس يخ دكتر ميگه بذار  يكم 

ك خون مردگي نشه جاي تزريق 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اولش كمپرس يخ دكتر ميگه بذار  يكم  ك خون مردگي نشه جاي تزريق

والا ب من گفتن ک هیچی نباید بزاری