2777
2789

تو یه ظرفی قبلا تخم مرغ گذاشته بودم ، ظرف در بسته بعد اینا خیلییی وقته مونده ترک خورده شکسته و فاسد شده بود کلی حشره زده بود بوی به شدت گند میداد...

بیرون یخچال تو یه ظرفی گوشه اتاق گذاشته بودم که تو چشمم نبود و اصلا یادم رفته بود تا امروز دیدمشون ، و خواستم بندازم تو اشغالی انداختم تو پلاستیک زباله که ببرم بیرون بندازم ، پلاستیک یهو ریخت زمین و در ظرف باز شد مایع تخم مرغ گندیده ریخت رو فرش و موکتم، از همون لحظه هزار بار کهنه کشیدم با مایع لباسشویی ، ظرفشویی ، دستشویی هرچی بگین ، خوشبو کننده همچی زدم کهنه کشیدم خوووب پاک کردم انواع اقسام ادکلن هارو زدم بهش ، پنجره ها باز گذاشتم ،عود روشن کردم بوش بره سشوار گرفتم روش خشک بشه بوش زودتر بره ، هنوز بوش نرفته ، امروزم کسی قراره بیاد خونه اعصابم خورده ، آبروم می‌ره خیلی بوی بدی هست با هیچی نمیره چیکار کنم 😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرش به این بزرگی که نمیتونم بشورم بعدم فقط یه گوشه خیلی کوچیک ریخته ، همش که نریخته که کل فرشو بشورم

خوب همون گوشه رو بشور. زیرش تشت بذار. بوی تخم مرغ گندیده خیلی بده به این راحتی نمیره🤮🤮