بچه ها چند هفته پیش که خونه مادرشوهرم بودم اینم بگم که تو عقدم بعد اومدم خونشون رفتم لباسامو وسایلمو گذاشتم تو کمد شوهرم بعد دیدم که روی پیانو که تو اتاق شوهرم بود یک تاپ خیلی چسپ پلنگی بود اصلا بهش دست نزدم بعد اومدم تو حال هیچی هم به شوهرم نگفتم که مال کیه و اینجا چیکارمیکنه هستین بگم؟؟؟
به مامانمم گفتم گفت از بی عقلیش بوده گفتم کجا از بی عقلیش بوده از دستی کرده چون فهمیده من حساسم و کم حرف خواسته دعوا بندازه بین منو شوهرم خاک تو کلش😑 خیلی کارهای تو مخ تازگیا انجام میده همه میگفتن اصلا رفت امد نداره بخدا از وقتی من عقد شدم اولا که منو دید سرسنگین بعدش رفتیم بیرون شوهر روش باز شد اونجا هم کارای رومخ کرد یعنی یکطوری شده انقد گرم صمیمی همه ی مهمونیا رو اومد یکسره خونه اینایه همه هم تعجب کردن که چرا انقد فرق کرده
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بعد با خنده ب جاریت بگو تاپتو روی پیانو پیدا کردم فک کنم حسابی کثیف شده رو پیانو خاکی بود
میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️. هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکنخدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند. و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند! حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!
از حسودیشه همم که من خیلی دست به کمکم خیلی هم جلوی خانواده با شوهرمم خیلی خوبم اونم همینطور تیپمم خوبه همشم تازگیا بهم نگاه میکنه و قیافه میگیره حرفم نمیزنه دیگه. فقط سلام میکنه خدافظی هم فقط با شوهرم میکنه😐😐
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باهاش پیانو رو گرد گیری میکردی و مینداختی یه گوشه.دفعه بعد میدید و حرفی میزد میگفتی چون کهنه بود فک کردم دستماله😁😁
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️