2777
2789
عنوان

جارییییییی😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 76 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چشم رنگی بودن مزیت نیستا.شوهر منم چشماش ابیه.ولی ازش متنفرم.

جاریتم هیچ کار عجیبی نکرده....

آخه ما چقدر باید سر خود معطل باشیم ک فکر کنیم بقیه حسودیمونو میکنن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
تعارف از خودم نباشه من چشم رنگی و بورم ۲۰ سالمم هست ولی اون چشم هاش رنگی ولی خیلی معمولیه ۳۸ سالشم ه ...

بقول اون تبلیغ که تلویزیون میزاره.. این شد دلیـل؟؟؟ 

الان بور بودن شما دلیل خانمی شما و بیشعوری جاریته😲😆😆😆😆😆😆

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
الان می خوای جاری رو بگی؟ شوهرت؟ لپتاپ یا  پیانو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این اخلاقا چیه یه سری هاتون دارین آخه داشتن پیانو لپ تاپ خیلی عجیبه؟ که چی بشه این حرفا واقعا متاسفم 

هیچکس برات خداوپدرومادر نمیشه
وای منننن عاشق اون مردم که میگه نشد دلیل؟؟

دقیقا خیلی بامزه میگه

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
این اخلاقا چیه یه سری هاتون دارین آخه داشتن پیانو لپ تاپ خیلی عجیبه؟ که چی بشه این حرفا واقعا متاسفم ...

نه عجیب نیست. داشتن پیانو خاص و عجیب نیست. امابه جز تعریف کردن. بله هست

من چرا نمیفهمم اینایی که چشماشون ابی و سبز فک میکنن یه اپشن اضافه دارن😂 بعدم ادم میره خونه مادرشوهرش از اون اجازه میگیره کجا لباس عوض کنه و چقد بره بیاد. به بقیه ارتباطی نداره 

عزیزم شما اهمیت نده باشوهرت خوش باش اونو هروقت دیدی سلامم نده وکلا محل نده هرکی پرسید رک بگو مگه من چیکارش کردم باهام خداحافظی نمیکنه مشکلش بامن چیه اگه ازمن خوشش نمیاد منم هیچ رغبتی ندارم باایشون سلام وعلیک کنم احترام احترامو میاره 

هیچکس برات خداوپدرومادر نمیشه

استارتر کمک خواسته .... به اندازه کافی اعصابش خورد هست چرا شما این طور جواب میدید ؟؟؟ کسی که با اومدن عروس جدید رفتارش تغییر اساسی کنه معلومه مشکل داره ... واقعا خودتون را زدید اون راه ... بعدش استارتر تازه عروس و حساس هست و تازه وارد خانواده جدید شده معلومه تجربه چند سال زندگی مشترک را نداره و الان نمی دونه چکار کنه ... لطفا درست راهنمایی کنید ❤

اگر بهش اهمیت ندی و چیزی حسابش نکنی خودت راحت تری مطمئن باش یک مرد با دیدن تاپ یک زنی که دو برابر تو سن داره بهش فکر نمیکنه ... فعلا بی محلی کن تا اون حرص بخوره و خودت را بی خیال نشون بده .... در ضمن در این موارد با مردها دعوا نکن تازه بهشون یاد میدی که می تونند به یک زن دیگه هم فکر کنند 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز