2777
2789
عنوان

جارییییییی😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 76 پست
استارتر کمک خواسته .... به اندازه کافی اعصابش خورد هست چرا شما این طور جواب میدید ؟؟؟ کسی که با اومد ...

بنظرمن جواب ها خوب بود. بهتر با واقعیت رو به رو بشه. اینجوری میفهمه ادم حساسی هست و اینجور مسائل اهمیت خاصی نداره که انقد اعصابشو خورد کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرمن جواب ها خوب بود. بهتر با واقعیت رو به رو بشه. اینجوری میفهمه ادم حساسی هست و اینجور مسائل اهم ...

خوب واضح بهش بگن تو حساسی ... نه اینکه بگن تو حسودی 

بعدش میشه مهربانانه تر هم راهنمایی کرد 

ببین عزیزم به نظرم دقیقا مثل خودش رفتار کن

درمورد تاپش هم دیدیش بالبخندبهش بگو الهام جان تاپت تو اتاق شوهرم بود دادم مادر بهت بده رسید به دستت؟

یه جوری رفتار کن که انگار برات مهم نبوده

من کاملا درک میکنم چی میگی منم وقتی نامزد کردم جاری دومیم دخترخاله شوهرمه قهر کرد نه مراسم عقدمون اومد نه عروسیمون از هررکسی پرسیدم مشکلش چیه میگفتن حسادت حتی باورتون نمیشه مامانش که میشه خاله شوهرم هم اصلااا به من محل نمیذاشت باوجود اینکه فقط دوبار دیده بودمش

من نمیگم ادم خاصی هستم که حسادت میکنه نه اتفاقا خییلی هم معمولیم ولی بعضیا کلااا خودشون مشکل دارن

اگر بهش اهمیت ندی و چیزی حسابش نکنی خودت راحت تری مطمئن باش یک مرد با دیدن تاپ یک زنی که دو برابر تو ...

مرسی گلم از راهنماییت نمیدونم چرا همه فکرمیکنن من حسودم حتی مامانم☹

مرسی گلم از راهنماییت نمیدونم چرا همه فکرمیکنن من حسودم حتی مامانم☹

نه عزیزم تو حساس هستی که البته باید سعی کنی حساسیتت را کنترل کنی و به راحتی بروز ندی .... البته کم کم خودت تجربه می کنی ولی یادت باشه آدم زرنگ کسی هست که از تجربیات بقیه بیشتر استفاده کنه 

موفق و خوشبخت و سربلند باشی 

خیلی رو مخم اومده تازه این اولین کارش بوده خدایا این جاریای حسود چی بودن افریدی🤧

راستش شبیه جاریای حسود الکی حساسی

وا بده بابا

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز