2777
2789
عنوان

جارییییییی😠

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 76 پست

به مامانمم گفتم گفت از بی عقلیش بوده گفتم کجا از بی عقلیش بوده از دستی کرده چون فهمیده من حساسم و کم حرف خواسته دعوا بندازه بین منو شوهرم خاک تو کلش😑 خیلی کارهای تو مخ تازگیا انجام میده همه میگفتن اصلا رفت امد نداره بخدا از وقتی من عقد شدم اولا که منو دید سرسنگین بعدش رفتیم بیرون شوهر روش باز شد اونجا هم کارای رومخ کرد یعنی یکطوری شده انقد گرم صمیمی همه ی مهمونیا رو اومد یکسره خونه اینایه همه هم تعجب کردن که چرا انقد فرق کرده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولش کن اعصاب خودتو شوهرتو خورد نکن

اصلا هم نزار کسی بفهمه حساس شدی 

بعد با خنده ب جاریت بگو تاپتو روی پیانو پیدا کردم فک کنم حسابی کثیف شده رو پیانو خاکی بود 

میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

از حسودیشه همم که من خیلی دست به کمکم خیلی هم جلوی خانواده با شوهرمم خیلی خوبم اونم همینطور تیپمم خوبه همشم تازگیا بهم نگاه میکنه و قیافه میگیره حرفم نمیزنه دیگه. فقط سلام میکنه خدافظی هم فقط با شوهرم میکنه😐😐

بخاطر پيانو😁

و تاپ چسبون پلنگی🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ای خدا😂

باهاش پیانو رو گرد گیری میکردی و مینداختی یه گوشه.دفعه بعد میدید و حرفی میزد میگفتی چون کهنه بود فک کردم دستماله😁😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تعارف از خودم نباشه من چشم رنگی و بورم ۲۰ سالمم هست ولی اون چشم هاش رنگی ولی خیلی معمولیه ۳۸ سالشم ه ...

قشنگ معلومه کم سنی و عقلت پخته نیست 

سنتو نمیگفتی هم می‌فهمیدیم

دوست داره لباسشو هر جای خونه مادرشوهرش بخواد عوض کنه😏

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز