2777
2789
خدارو شکر عزیزم ایشالا به آمپول احتیاج نباشه... الان 8سالشه؟؟ قدو وزنش چنده؟ 

الان هشت سال ونیم هست. پارسال تقریبا همین موقع ها بود که متوجه شدم. وزنش 22 بود اون موقع قدش هم فکر کنم 126.الان وزنش 24 شده قدشو نمیدونم. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

گریه نداره..تو نگران باشی اونم میترسه.. استرس خودش باعث بدتر شدن حالش میشه بهش ارامش بده.. بگو پیش ...

مرسی عزیزم.. جلو خودش گریه نمیکنم اولش متوجه حالم شد خودشم نگران بود برای آمپول اولی خیلی گریه کرد دوسه روز تو فکر بود ولی خودمو جمو جور کردم برای دومی گفتم برات جایزه میخرم گریه نکرد گفت میخام قوی باشم در مورد پریودی اینا همه رو براش توضیح دادم گفتم هر زمانی هم بشی نشونه خانم شدن وسلامتیت هستش برات جشن میگیرم کادو هم میخرم ذهنشو اماده کردم ولی خودم خیلی استرس دارم فقط وفقط از عوارض آمپول میترسم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان هشت سال ونیم هست. پارسال تقریبا همین موقع ها بود که متوجه شدم. وزنش 22 بود اون موقع قدش هم فکر ...

دختر منم 8سالو3ماهشه وزنش 33 قدشم 133 البته سه ماه پیش الان مشخصه قدش بلند تر شده شاید 135 باشه

سنو داد گفتن احتمالا تا 6ماه دیگه پریود بشه

خب اگه بشه بده مگه؟؟ یعنی جلوی پریودشو میخوان بگیرن؟؟ دکتر نگفت چرا؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دختر منم 8سالو4 ماهشه وزنش 33 قدشم 133 البته سه ماه پیش الان مشخصه قدش بلند تر شده شاید 135 باشه

به نظر میاد وزنش کمی زیاده. حتما ببریدش ورزش کنه حداقل پیاده روی هر هفته چند روز ببریدش.فست فود اصلا خوب نیست ادویه تند هم همینطور. اگه اینستاگرام دارید پیج دکتر حسین زایری رو فالو کنید خیلی اطلاعات مفیدی داره در این مورد. 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

برای جلوگيري از بلوغ

عزیزم اگه زود بالغ بشه چه ضررهایی داره مگه؟؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خب اگه بشه بده مگه؟؟ یعنی جلوی پریودشو میخوان بگیرن؟؟ دکتر نگفت چرا؟ 

خب برای دختر 8ساله پریودشدن خیلییی بده هم اینکه قدش کوتاه میمونه هم زود میل جنسی پیدا میکنه وهزار عوارض دیگه 

به نظر میاد وزنش کمی زیاده. حتما ببریدش ورزش کنه حداقل پیاده روی هر هفته چند روز ببریدش.فست فود اصلا ...

ممنون عزیزم ورزش میبرم تو خونه هم ورزش میکنه فسفود هم ماهی یه بار بیشتر نمیزارم بخوره.. دکتر گفت قدو وزن بچه ها باید برابر باشه.. ولی این امپولا میگن خیلی چاق میکنن فعلا تو این دو دوره چاق نشده ببینم بعدی ها چه اثری روش میزارن

ممنون عزیزم ورزش میبرم تو خونه هم ورزش میکنه فسفود هم ماهی یه بار بیشتر نمیزارم بخوره.. دکتر گفت قدو ...

مراقب تغذیه اش باشید انشاءالله مشکلی پیش نمیاد. منابع کلسیم فراموش نشه. 

مراقب تغذیه اش باشید انشاءالله مشکلی پیش نمیاد. منابع کلسیم فراموش نشه. 

ممنون گلم لبنیات هم قبلا اصلا نمیخورد ولی از شروع امپولا لبنیات فراوان بهش میدم میگن امپولا باعت پوکی استخوان میشن😢😢😢

ممنون گلم لبنیات هم قبلا اصلا نمیخورد ولی از شروع امپولا لبنیات فراوان بهش میدم میگن امپولا باعت پوک ...

نگران نباش. ببین استرس روحی و جسمی بلوغ زودرس برای بچه سخت تره. آمپول عارضه ماندگاری نداره