2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه آمپولی براش نوشت؟؟ دختر منم فعلا دوتا دیفرلین زده ولی خیلییییی از عوارضش میترسم.. میشه بپرسم قدو ...

اسم آمپول همیشه یادم میره😉

ببخشید مو دراورد زیربغلش فقط ۲تا تار،منم اطلاعات داشتم در این زمینه بردمش دکتر

عکس مچ دست گرفت و سن استخوانی...

آز هورمونی هم داد

۶۰کیلو و قدش ۱۵۶،کلاس چهارمه

اسم آمپول همیشه یادم میره😉 ببخشید مو دراورد زیربغلش فقط ۲تا تار،منم اطلاعات داشتم در این زمینه برد ...

هزار ماشالله قدش عالیه من بجای شما بودم آمپول نمیزدم قدش عالیه تا 1سال دیگه هم مطعمن باش پریود نمیشد.... راستی دکترش نگفت چند سال باید آمپول بزنه؟؟ 

هزار ماشالله قدش عالیه من بجای شما بودم آمپول نمیزدم قدش عالیه تا 1سال دیگه هم مطعمن باش پریود نمیشد ...

به سن بلوغ نزدیک باشه رشد قدی هم کند میشه برای همین زده

گفته اسفند بیا ببینم باز آمپول نیازه یانه

به سن بلوغ نزدیک باشه رشد قدی هم کند میشه برای همین زده گفته اسفند بیا ببینم باز آمپول نیازه یانه

آمپول رو ماهی یه بار میزدید یا 3ماه؟؟دخترتون جهش قدی داشت؟؟ مثلا تو چند ماه یهو بالای 10 سانت قد بکشه؟ 

باسن خیلی هم درد داره و لعنتی موادش سفت میشه

پس دیفرلین هستش فرانسویه گرون میخرید؟؟ منم همونو میزنم براش دردش قابل تحمله اونی که میزنن به بازو خیلی درد داره میگن

اسم آمپول همیشه یادم میره😉 ببخشید مو دراورد زیربغلش فقط ۲تا تار،منم اطلاعات داشتم در این زمینه برد ...

دختر من 8 سال و3 ماهشه قدش فک کنم الان 135 وزنش 33 ولی سن استخوانی 3سال بزرگتر از خودش بود