2777
2789

یعنی چندسالگی پریود شدی؟...

...

....

....

...   ...     ...

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم شما تاپیک گذاشتین هنوز دخترتون نبردین دکتر؟؟؟ 

مگه قرار نشد نگران نباشین میخوای بزن مقاله های اینگلیسی بخون دربارش یکم اطلاعاتت بره بالاتر دیدت باز تر بشه استرست کمتر بشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

تحت نظارت متخصص غدد باید باشه. آزمایش خون و احتمالا بررسیهای دیگه انجام میده. 

والا چیزی نیس که درمان شدنی باشه. اصلا مریضی نیست که. 

فقط دکتر غدد باید تحت نظرش بگیره و آزمایشات لازمو بده تا مطمئن بشه این طبیعت خوده بدنشه و مسئله دیگه ای نباشه. همین 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خودم که نه دخترمه عزیزم پریود نشده.. زود متوجه بلوغش شدیم الان آمپول مصرف میکنه

اهان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بازم شما تاپیک گذاشتین هنوز دخترتون نبردین دکتر؟؟؟  مگه قرار نشد نگران نباشین میخوای بزن مقاله ...

سلام عزیزم 😢😢😢نمیتونم نگران نباشم... برات که گفتم تحت نظر فوق تخصص غدد هستش هفته اینده هم نوبت سومین امپولشه

خودم که نه دخترمه عزیزم پریود نشده.. زود متوجه بلوغش شدیم الان آمپول مصرف میکنه

اگه پریود نشده که پس بلوغ آنچنانی پیدا نکرده که!! 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دوستانم دوران مدرسه بلوغ زود رس داشتن.. به خاطر تغزیه و گوشی و .. جلوگیری میشه کرد ولی فکر نکنم بعد ...

دختر من خیلی کوچولوه گوشی نداره ولی متاسفانه خوراکی های کار خانه ای خیلییی میخورد

سلام عزیزم 😢😢😢نمیتونم نگران نباشم... برات که گفتم تحت نظر فوق تخصص غدد هستش هفته اینده هم نوبت سو ...

چرا آمپول میزنه؟؟