2777
2789
سلام عزیزم 😢😢😢نمیتونم نگران نباشم... برات که گفتم تحت نظر فوق تخصص غدد هستش هفته اینده هم نوبت سو ...

سلام گلم وقتی پات و گذاشتی توی یک راه دیگه باید تا اخرش بری تا اینجا به امید خدا امیدی تا اخرشم دلت بسپار به خدا حالا میگردم اگه مقاله ای چیزی بود درباره این چیزا که بتونه کمک کنه استرستون کمتر بشه واستون میفرستم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دخترمنن در حال درمانه ۹سال و نیمش بود بردم ۲دوره آمپول زده

گلم چرا باید آمپول بزنه؟ کی چه اتفاقی بیفته؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمنن در حال درمانه ۹سال و نیمش بود بردم ۲دوره آمپول زده

چه آمپولی براش نوشت؟؟ دختر منم فعلا دوتا دیفرلین زده ولی خیلییییی از عوارضش میترسم.. میشه بپرسم قدو وزن دخترتون وعلاعمش چی بود

سلام گلم وقتی پات و گذاشتی توی یک راه دیگه باید تا اخرش بری تا اینجا به امید خدا امیدی تا اخرشم دلت ...

مرسی عزیزم ممنونم ازت... ایشالله وقتی مادر شدی نگرانی های مادری رو درک میکنی خیلی خیلی برام سخته الانم 10 روز مونده به امپولش گریه میکنم همش

مرسی عزیزم ممنونم ازت... ایشالله وقتی مادر شدی نگرانی های مادری رو درک میکنی خیلی خیلی برام سخته الا ...

مادرا که همشون ناج سرن همیشه هم نگرانن انشالا که همه جیز عالی پیش میره دلت بسپار به خدا

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
8سال

سعی کن تغزیه اش رو تغییر بدی چیزای ارگانیک بخوره

بفرست ورزش.. بسکتبال یا والیبال.. که قدش کوتاه نشه..

طب سنتی هم ببر.. اونام میتونن اصلاح مزاج کنن و کمک کنن در کنار دکتر غدد به بهتر شدن شرایط

مادرا که همشون ناج سرن همیشه هم نگرانن انشالا که همه جیز عالی پیش میره دلت بسپار به خدا

فدات بشم عزیزم.. خدا خیرت بده عاقبت به خیر شی.. به تمام آرزوهای قشنگت برسی ایشالله

سعی کن تغزیه اش رو تغییر بدی چیزای ارگانیک بخوره بفرست ورزش.. بسکتبال یا والیبال.. که قدش کوتاه نشه ...

اره تا حدودی تغدیه ش رو تعغیر دادم باشگاه هم میبرم تو خونه هم طناب بارفیکس میزنه ولی طب سنتی نبردم

تا وقتی آمپول بزنه پریود نمیشه نگران نباش. دختر من توی هفت سال و نیمگی سینه هاش جوانه زده بود. دکتر بردم آزمایش و عکس مچ دست گرفتن فقط تحت نظر هست هر شش ماه یکبار. الان حدود یه سال میگذره رشد سینه اش در همون حد مونده و حتی کوچیکم شده. دکتر گفت آمپول لازم نیست فعلا 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

تا وقتی آمپول بزنه پریود نمیشه نگران نباش. دختر من توی هفت سال و نیمگی سینه هاش جوانه زده بود. دکتر ...

خدارو شکر عزیزم ایشالا به آمپول احتیاج نباشه... الان 8سالشه؟؟ قدو وزنش چنده؟ 

مرسی عزیزم ممنونم ازت... ایشالله وقتی مادر شدی نگرانی های مادری رو درک میکنی خیلی خیلی برام سخته الا ...

گریه نداره..تو نگران باشی اونم میترسه.. استرس خودش باعث بدتر شدن حالش میشه

بهش ارامش بده.. بگو پیش میاد.. قدیم دخترا ۹سالگی شوهر میکردن.. پس دخترت اتفاق وحشتناکی براش نیوفتاده.. زودتر از موعد خانوم شده ..عیبی نداره.. چون ضعیف میشه دکتر به تعویقش میندازه.. خودتو جمع و جور کن .. به دخترت امید بده.. گریه نکن.. کاری نکن رو درسش تاثیر منفی بزاره..از خودش و بدنش بدش بیاد..

من خودم اول راهنمایی بودم پری شدم.. دلم میخواست بمیرم..مادرم اصلا بلد نبود تو این شرایط دلداریم بده.. مردم جشن پری میگیرن.. حالا چون دختر شما کوچیکتر هم هست حمایت بیشتری لازم داره.. داری با این گریه هات بزرگترین ظلم رو بهش میکنید