2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست
مبارکهههه

ابجی یه،سوال بی بی چکم که دیدی هاله صورتی پررنگ داشت اما رفتم ازمایش خون گفت مشکوکه زود اومدی ۳روز بعد بیا امیدی هست؟؟؟وقتی رفتم ازمایش دوروز به،موعدم بود 

خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
ابجی یه،سوال بی بی چکم که دیدی هاله صورتی پررنگ داشت اما رفتم ازمایش خون گفت مشکوکه زود اومدی ۳روز ب ...

اره مشکوک که هس بیبی هم که مثبت شاید لقاح دیر بوده ی چن روز صب کن باز برو انشالله مثبته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مشکوک که هس بیبی هم که مثبت شاید لقاح دیر بوده ی چن روز صب کن باز برو انشالله مثبته

سه،شنبه رفتم ازمایش حالا فردا شنبه قراره برم واسه تکرارش امروزم که موعد پریودم بود نیومد..❤️❤️

بیا ابجی این ازمایش سه روز قبل موعد که گفت مشکوکه

نه خوبه مشکوک نیس زیر ۲۵ باشه مشکوکه حامله ای مطمئن باش.😍😍ب سلامتی بغل بگیریش

فدات عزیزدلمممم. جوووووونم😍😍😍😍

💕😁

ابجی یه  سوال دکتر هنوز نرفتم فعلا..میتونم فولیک اسید بگیرم خودم از داروخونه بخورم روزی یکی همینجوری؟تا سه ماهگی

چشم عزیزدلم

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡