shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 عنوان تست بی بی چک 472 بازدید | 40 پست بچه ها الان تست زدم بی بی چک روژان هاله انداخته زیر یک دقیقه به نظرتون مثبته؟؟ دوروز به موعدم مونده ولی به شدت،سرگیجه و تاری دید دارم پاهامم تیر میکشه مخصوصا راست خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍 1401/12/09 | 11:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_طلا3 عضویت: 1392/09/21 تعداد پست: 6856 این هاله نیست که خود مثبت هست آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 مثبت وااااای چرا گریه ام گرفت مرسی عزیزدلم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 این هاله نیست که خود مثبت هست من سکته نکنم خیلیههه خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
سردردشدیددددد عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 742 من سکته نکنم خیلیههه چندوقت اقدام بودی،مبارکه لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏 کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شدهام ناب حالا حسرتم را بکش🖤
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 مبارکه عزیزم برا منم دعا کن این ماه باردار بشم خدا خیلی مهربونه مطمئنم قشنگترین حال خوبو بهت هدیه میده دورت بگردم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 مبارکه گلم دورت بگردم مرسی دستام میلرزه😅🤣 خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
zapp عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 3755 مبارکه منم اینجور بود تا وقتی آزمایش ندادم باورم نشد.راستش الان ک تو ماه سومم باورم نمیشه .چون خذاخاسته بوده.اونم دوقلو🙃🙃🙃
shimaa_izeh عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 1116 خدا خیلی مهربونه مطمئنم قشنگترین حال خوبو بهت هدیه میده دورت بگردم ممنون عزیزم انشالله شما چند وقت اقدام بودی ورابطه یه روز درمیون داشتی یا فقط همون روزای تخمکگذاریت
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 چندوقت اقدام بودی،مبارکه ۲ماه...ولی از بس منو ترسوندن گفتن دیر حامله میشی آخه دیر ازدواج کردم ۳۲سالمه سال پیش ازدواج کردم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍