shimabahar مدیر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 عنوان تست بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست بچه ها الان تست زدم بی بی چک روژان هاله انداخته زیر یک دقیقه به نظرتون مثبته؟؟ دوروز به موعدم مونده ولی به شدت،سرگیجه و تاری دید دارم پاهامم تیر میکشه مخصوصا راست خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍 1401/12/09 | 11:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2865 مبارکه به دوران بارداری خوش اومدی خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 ممنون عزیزم انشالله شما چند وقت اقدام بودی ورابطه یه روز درمیون داشتی یا فقط همون ر ... دوماه دورت بگردم .من روزهای ۱۲ و۱۴و ۱۶و۱۷ دوره ام رابطه داشتم اخه،سیکلم ۳۰ روزه ست خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 مبارکه به دوران بارداری خوش اومدی عزیزدلمییییی خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
ladynb عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2228 دورت بگردم مرسی دستام میلرزه😅🤣 درکت میکنم ایشالا سالم بقل بگیریش فندق تومنم ۲ماه پیش با دیدن بیبی مثبت حالم مث تو بود اما سقط شدش،دعا کن نی نی بعدی سالم باشه کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 مبارکه منم اینجور بود تا وقتی آزمایش ندادم باورم نشد.راستش الان ک تو ماه سومم باورم نمیشه .چون خذاخا ... بسلامتی عزیزدلم خودمم هنور هنگم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2865 عزیزدلمییییی فدات😊❤ خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
shimaa_izeh عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 1116 دوماه دورت بگردم .من روزهای ۱۲ و۱۴و ۱۶و۱۷ دوره ام رابطه داشتم اخه،سیکلم ۳۰ روزه ست دیگه بعدش رابطه نداشتی فقط همین ۴روز داشتی ؟
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 درکت میکنم ایشالا سالم بقل بگیریش فندق تو منم ۲ماه پیش با دیدن بیبی مثبت حالم مث تو بود اما سقط شدش ... ایشالله عزیزدلم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 دیگه بعدش رابطه نداشتی فقط همین ۴روز داشتی ؟ اره فدات خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 اسی ب شوهرت خبر دادی؟ نه میخوام غافلگیرش کنم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
tirmahi67 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 1628 مبارکه عزیزم برات خوشحال شدم من امروز بی بی چکم منفی بود چقدر گریه کردم
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 مبارکه عزیزم برات خوشحال شدم من امروز بی بی چکم منفی بود چقدر گریه کردم فدای اشکات غصه نخور ایشالله ماه بعد گلم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍
shimabahar مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 72 بسلامتی بغلش کنی عزیزم 😍😍 دورت بگردم خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍