2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 40 پست

مبارکه به دوران بارداری خوش اومدی 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

ممنون عزیزم انشالله  شما چند وقت اقدام بودی  ورابطه یه روز درمیون داشتی یا فقط همون ر ...

دوماه دورت بگردم .من روزهای ۱۲ و۱۴و ۱۶و۱۷ دوره ام رابطه داشتم اخه،سیکلم ۳۰ روزه ست

خدای قشنگم ازت ممنونم بابت قشنگ ترین هدیه زیبای زندگیممم😍👶😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم مرسی دستام میلرزه😅🤣

درکت میکنم ایشالا سالم بقل بگیریش فندق تو

منم ۲ماه پیش با دیدن بیبی مثبت حالم مث تو بود اما سقط شدش،دعا کن نی نی بعدی سالم باشه

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
مبارکه منم اینجور بود تا وقتی آزمایش ندادم باورم نشد.راستش الان ک تو ماه سومم باورم نمیشه .چون خذاخا ...

بسلامتی عزیزدلم خودمم هنور هنگم

عزیزدلمییییی 

فدات😊❤

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

درکت میکنم ایشالا سالم بقل بگیریش فندق تو منم ۲ماه پیش با دیدن بیبی مثبت حالم مث تو بود اما سقط شدش ...

ایشالله عزیزدلم

مبارکه عزیزم  برات خوشحال شدم من امروز بی بی چکم منفی بود چقدر گریه کردم

فدای اشکات غصه نخور ایشالله ماه بعد گلم