2777
2789
عنوان

برای پیروز💔

1946 بازدید | 44 پست

آدم احساساتی نیستم اما گریه‌م گرفت وقتی صبح بیدار شدم و دیدم که تلف شده! 

از اون موقع دارم فکر میکنم ینی ما لایق نبودیم برا نگهداری از نماد کشورمون، چشمای معصومش واقعا قلب آدمو به درد میاره، چی میشه گفت اصلا! فقط خدا نگذره از هرکسی که تو نگهداری و درمان این طفلک کوتاهی کرد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمین 😭🥺💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من نمیدونم چرا دست میبرن تو طبیعت 

چرا باید مادرش چند قلو به دنیا بیاره و تازه بمیرن و تازه این پیروز شیرخشکی بشه ، واقعا جرا؟  مگه یوزپلنگ شکار میشه اخه ؟

زرشک پلو نیستید. نمی‌توان برایتان مرغ

عزیزم این تاپیک رو قفل کنید

چون از صبح یه عده نادون اومدن تو تاپیکا ابراز خوشحالی میکنن 

انقدر احمقند که با یه حیوون هم حس رقابت دارن 

کاش اندازه همین حیوون ارزش داشتن حداقل

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔
من نمیدونم چرا دست میبرن تو طبیعت  چرا باید مادرش چند قلو به دنیا بیاره و تازه بمیرن و تازه ای ...

در خطر انقراض بوده چون شکار و صادر میشه و زیستگاهش رو هم تخریب میکنن، ولی راهش رو بلد نبودن خواستن تو اسارت تکثیرش کنن مثلا🙄

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عزیزم این تاپیک رو قفل کنید چون از صبح یه عده نادون اومدن تو تاپیکا ابراز خوشحالی میکنن  انقد ...

کاش به جای پیروز اونا میمردن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه