2777
2789
عنوان

برای پیروز💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 44 پست
خب همینو میگم  برای چی کاری کردن چند قلو شه و بوی انسان بگیره  میذاشتن طبیعی زایمان میکرد ...

مادرش توانایی شو نداشت، یا سنش بالا بوده یا مشکلی داشته 

بعدم حیوانات خودشون تو غریره‌شون چند قلو زایمان کردن هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه😐 واقعا؟

آره

کلا گربه سان ها و حیوونای وحشی اکثرا زایمانای چندقلویی دارن 

اگه میخواستن فقط یکی بیارن که نسل همشون ورمیفتاد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

فقط یه یوزپلنگ بود؟ نماد این خاک همون یوزپلنگیه که میگی! آره مشکلات داریم، شاید تنها کسی که واقعا عا ...

هنوزم هستن بچه یوزپلنگ چندماه پیش میگفتن ۳.۴ تا توی کوهستان ها پیداشون کردن

دیگه وقتی این تعداد کم میشن معمولا منقرض میشن

حالا الان نشن چندسال دیگه

با این تعداد کم نمیشه نگهشون داشت

حالا گریه نکن برا یه یوزپلنگ من دلم برا اون مراقبش گرفت بغض کرده بود طفلی اون اقاهه اسمش نمیدونم چ ...

علیرضا شهرداری

من واسه دوتاشون حالم بده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

راحت شد رفت . اگرم زنده میموند بازم یه مشکلی براش پیش میومد هر موجود زنده ای که پاش به دکتر و بیمارس ...

عزیزم چرا بی منطق حرف میزنی، الان طبیعت و جهان انسان باهم گره خورده انسان به طبیعت آسیب میزنه این به کنار، راه درمانش رو هم داره، منتها تو این مملکت ادمه لایق نیست آدمی که سوادشو داشته باشه نیست 

هنوزم هستن بچه یوزپلنگ چندماه پیش میگفتن ۳.۴ تا توی کوهستان ها پیداشون کردن دیگه وقتی این تعداد کم ...

اره هستن اما وقتی پیروز تلف شد معلومه اینا سواد نگهداری از بقیه رو هم ندارن

عزیزم چرا بی منطق حرف میزنی، الان طبیعت و جهان انسان باهم گره خورده انسان به طبیعت آسیب میزنه این به ...

منم همینو میگم وقتی تو مملکت ما به انسان اهمیت نمیدن و هروز بدتر از دیروزه همون بهتر این حیوون بیگناه مرد تا کمتر از دست اینجور ادمها عذاب بکشه من که تا چند دقیقه پیش زار زار گریه میکردم الان یه کم حالم بهتر شده میگم همون بهتر پیروز رفت همون بهتر ادمها و حیوونای ایرانی دارن میرن از دست این زندگی راحت میشن خوش بحال اونایی که مردن راحت شدن از این مملکت 

منم همینو میگم وقتی تو مملکت ما به انسان اهمیت نمیدن و هروز بدتر از دیروزه همون بهتر این حیوون بیگنا ...

کاش نسل اون عوضیا منقرض میشد که به هر جنبنده‌ای تو این کشور ظلم کردن 

بیخیال تورو خدا ،دنبال نان باش که خربزه آبه

چشم امثال شماها رو با یه لقمه نونی که میندازن جلوتون بستن ‌! چی بگم که تو فقط جلو چشمتو میبینی و من دردم حفاظت از ایرانه

چشم امثال شماها رو با یه لقمه نونی که میندازن جلوتون بستن ‌! چی بگم که تو فقط جلو چشمتو میبینی و من ...

حرف دهنتو بفهم نفهم ،تو در جایگاهی نیستی در مورد محیط زیست نظر بدی ،کی چشم مارو بسته و ما می هستیم میشه بگی ؟

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..