آدم احساساتی نیستم اما گریهم گرفت وقتی صبح بیدار شدم و دیدم که تلف شده!
از اون موقع دارم فکر میکنم ینی ما لایق نبودیم برا نگهداری از نماد کشورمون، چشمای معصومش واقعا قلب آدمو به درد میاره، چی میشه گفت اصلا! فقط خدا نگذره از هرکسی که تو نگهداری و درمان این طفلک کوتاهی کرد...
من نمیدونم چرا دست میبرن تو طبیعت چرا باید مادرش چند قلو به دنیا بیاره و تازه بمیرن و تازه ای ...
۱.مادرش خب چندقلو باردار بود
۲.چون بچه هاشو نشناخت شیرخشکی شدن
۳.چون مادر پیروز پیروزو نپذیرفت مجبور شدن تو اسارت بزرگش کنن
۴.بله یوزپلنگ شکار میشه
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚
اخه یوزپلنگ مکه تو راس هرم نیس با ننه ش یجا نگه میداشتن خب😐
بحث راس هرم بودنش نیست انسان دست میبره توی چرخهش شکارش میکنه، چرخه این شکلی کامل نمیشه که چون دارن دستی حذف میکنن. مادرش قبولش نمیکرد بهش شیر نمیداد مجبور شدن خودشون بزرگش کنن.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
یهو ۴ قلو باردار نشده که ، انسانا کاری کرون که چند قلو شه و تازه سزارین کردن خب میذاشتن ...
نه بابا
حیوونا تخمک گذاریشون چن تاییه نه مثل ماها دونه ای
همه یوزپلنگا تو طبیعتم ۲ یا ۳ تا بچه رو میارن
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚
حالا گریه نکن برا یه یوزپلنگ من دلم برا اون مراقبش گرفت بغض کرده بود طفلی اون اقاهه اسمش نمیدونم چ ...
فقط یه یوزپلنگ بود؟ نماد این خاک همون یوزپلنگیه که میگی! آره مشکلات داریم، شاید تنها کسی که واقعا عاشقانه از پیروز مراقبت میکرد آقای شهرداری بود وگرنه بقیه انگار بیشتر به فکره بیرون این خاک بودن