2777
2789
مبارکه بتا رو اینجوری نمیشه گفت

اووو ببخشید من فکر کردم حامله این

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی میگی اخه هفته پیشم همینجوری بود بتام ۱۶۰ بود، من سقط داشتم منتظرم منفی بشه اونم که نمیشه

اخه خود بی بی چک جدیدا هاله ای که برای خط تی داره پررنگ میفته باز اگه شرایط داری تکرار کن بتا رو

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مال منم هم یک هاله ولی از هاله استارتر کمرنگ تر پیدا شد.اگر استارتر باردار بودی منو لایک کن

ایشالا باردار باشی، من سقط کردم بتام منفی نمیشه

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
کاشکی برا منم اینجوری مثبت بشه ارزویی که تو دلم دارم امشب بدجور برا بچه بهم ریختم۸😔😔😔

کاش میشد همین الان حاجتت برآورده بشه 

خدایا خواهش میکنم 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

کاشکی برا منم اینجوری مثبت بشه ارزویی که تو دلم دارم امشب بدجور برا بچه بهم ریختم۸😔😔😔

ب دلم برات شده تا چهار ماه دیگ خوشحال میشی و بی بی چک مثبت میبینی ب شرطی ک استرس نداشته باشی و ذهنتو ب ی چیز دیگ ب جز بچه مشغول کتی

من سقط کردم 

یک ماهی هی آزمایش میدادم و مثبت بود 

بعد فکر کنم دوماه صفر شد 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
ب دلم برات شده تا چهار ماه دیگ خوشحال میشی و بی بی چک مثبت میبینی ب شرطی ک استرس نداشته باشی و ذهنتو ...

حس ششمی

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
اخه خود بی بی چک جدیدا هاله ای که برای خط تی داره پررنگ میفته باز اگه شرایط داری تکرار کن بتا رو

خدا کنه اینطوری باشه، بخدا کلی پول ازمایش دادم هر هفته از سقطم تا الان که یکماه و نیم شده تفریبا هر دفه ۱۶۰ تومن فردا سونو میدم اگه باز بقایا داشتم باید برم بدم🥺

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،،