2777
2789
من سقط کردم  یک ماهی هی آزمایش میدادم و مثبت بود  بعد فکر کنم دوماه صفر شد

جدی میگی اینقدر گریه کردم امروز اینقدر سختی کشیدم میگم نکنه پایین نیاد برم کورتاژ یا از این امپول شیمی درمانی بزنن بهم، قرص جلوگیری نداد دکتر بهت؟ با بتا مثبت پریود شدی؟

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا باردار باشی، من سقط کردم بتام منفی نمیشه

عه ببخشید عزیزم .انشا...که زود منفی بشه زیاد فکرت رو درگیر نکن و نگران نباش سعی کن خودت رو با کاری مشغول کنی.مرسی گلم انشا.. منم باردار بشم برام دعا کن

خدا کنه اینطوری باشه، بخدا کلی پول ازمایش دادم هر هفته از سقطم تا الان که یکماه و نیم شده تفریبا هر ...

ان شاءالله که هیچی نیست 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

عه ببخشید عزیزم .انشا...که زود منفی بشه زیاد فکرت رو درگیر نکن و نگران نباش سعی کن خودت رو با کاری م ...

حتما عزیزم انشالا به زودی ی بارداری خوب داشه باشی،

جدی میگی اینقدر گریه کردم امروز اینقدر سختی کشیدم میگم نکنه پایین نیاد برم کورتاژ یا از این امپول شی ...

من خارج رحمی بودم با دارو شیمی درمانی رفع شد همش کارم آزمایش بود 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
عزیزم منفیه من چند روز پیش زدم منفی بود این داشتم سکته میکردم از ترس فک کردم حاملم

هاله اینجوری داشت یا کمرنگ تر بود؟

من خارج رحمی بودم با دارو شیمی درمانی رفع شد همش کارم آزمایش بود 

اخیلی عزیزم واقعا سخت بوده ، بخاطر بتا بهت امپول زدن یا برا اینکه عمل نکن؟ منم پوچ بود همش کارم شده سونو ازمایش، اینقدر درد کشیدم سر قرص خوردن برا سقط یکماه خونریزی داشتم  خدا کنه کارم دیگه به کورتاژ نکشه، بعدش باردار شدی؟

سونو بقایا دادین؟

اره هفته قبل دو سانت بود ولی رگ خونی داشت دکتر دوباره قرص داد گفت فردا تکرار کنم سونو رو

اخیلی عزیزم واقعا سخت بوده ، بخاطر بتا بهت امپول زدن یا برا اینکه عمل نکن؟ منم پوچ بود همش کارم شده ...

من چهار بار باردار شدم دوتا سقط داشتم دوتا زایمان بله باردار شدم دکتر گفت یکی درمیون بچه هات میمونن اولی سقط شد بعد شش ماه حامله شدم دخترم دنیا اومد دخترم ۴ سالش بود باردار شدم سقط شد یک سال بعدش دوباره باردار شدم پسرم دنیا اومد 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘