2777
2789
عنوان

اسفند ۱۴۰۱

317 بازدید | 2 پست

روزهای آخر ساله ۱۴۰۱ هم رسید و من فکر میکردم وقتی شماها هشت ماهه بشید چقدر توانایی هاتون زیاده... اما هنوز هم خیلی وابستگی های زیادی دارید ، هنوز نمیتونید مستقل بنشینید ، شیشه شیر دست بگیرید ، چهار دست و پا برید و... ! 

این چند روز نق نق های پسرم زیاد بود و فکر میکردم برای دندونه ولی متاسفانه مریض شده و امشب بریدمش دکتر کلی دارو داد.. تو این خونه خواب خوب دیگه رویا ست واسه من ، خیلی خسته و خواب آلودم ولی من یه مادرم که باید قوی باشه چون بچه هاش بهش نیاز دارن.

خدایا کمکمون ..از پسش بربیاییم ، بزرگشون کنیم تربیتشون کنیم! 

سال سختی رو پشت سر گذاشتیم بی شک اگر لطف و نگاه مهربونت نبود از این سختر میگذشت و معلوم نبود چی میشد!

به آینده و سال بعد که فکر میکنم احساس میکنم سال بعد چه بسا سختر باشه و نیاز به حوصله و توان بیشتری داشته باشه ، بازم الحمدلله علی کل حال ... بازم خداروشکر که این بچه ها هستن که ما بخاطرش خسته بشیم و رونقی تو خونمون باشه ..

این سالی که گذشت رو تا آخر عمرم تک تک لحظات سخت اما شیرینش رو بخاطرم میسپرم و امید به روزی بچه هام خودشون راه برن شیطونی کنن و من وقتی برای خودم داشته باشم😊

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

نوشته های شما رو که میخونم انرژی می گیرم آخه منم دوقلو دارم. خدا بعد 18 سال لطفش شامل حالم کرد و دوقلو، دختر و پسر بهمون داده ولی خوب من تو این 18 سال اینقدر بیکار بودم. اینقدر وقت آزاد داشتم و الانی که بعد 18 سال، دوماهه پامو از خونه نزاشتم بیرون، خیلی از کارهایی که قبلا انجام می‌دادم رو حذف کردم. با اینکه هر صبح و عصر و هر لحظه خدا رو بابت هدیه های زیباش شکر می کنم ولی نگرانم، نگران اینکه یه وقت افسرده نشم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نوشته های شما رو که میخونم انرژی می گیرم آخه منم دوقلو دارم. خدا بعد 18 سال لطفش شامل حالم کرد و دوق ...

بله هزار بار شکر بخاطر وجودشون باهمه شب بیداری های که کشیدم و خواهم کشید باهمه ی خستگی های زیادم ، با همه حرف های کنایه آمیز اطرافیانم گه میگن کار سختی نکردی تا الان و ...

ولی قطعا اوضاع بهتر میشه من این رو از شش ماه به بعد بچه هام حس کردم ، روز به روز بزرگتر میشن و باید به این فکر کنیم که اینا تا همیشه اینقدر و کوچولو موچو و وابسته به ما نمیمونن..

با اینکه الان چند وقته اوضاع خواب بچهام واقعا بهم ریخته اس و من گاهی در طول ۲۴ ساعت فقط ۲_۳ساعت میخوابم ولی بازم شرایط امروزم رو به مراتب از سالهای قبل بیشتر دوست دارم خیلی بیشتر!

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان