2777
2789
عنوان

اسفند ۱۴۰۱

317 بازدید | 2 پست

روزهای آخر ساله ۱۴۰۱ هم رسید و من فکر میکردم وقتی شماها هشت ماهه بشید چقدر توانایی هاتون زیاده... اما هنوز هم خیلی وابستگی های زیادی دارید ، هنوز نمیتونید مستقل بنشینید ، شیشه شیر دست بگیرید ، چهار دست و پا برید و... ! 

این چند روز نق نق های پسرم زیاد بود و فکر میکردم برای دندونه ولی متاسفانه مریض شده و امشب بریدمش دکتر کلی دارو داد.. تو این خونه خواب خوب دیگه رویا ست واسه من ، خیلی خسته و خواب آلودم ولی من یه مادرم که باید قوی باشه چون بچه هاش بهش نیاز دارن.

خدایا کمکمون ..از پسش بربیاییم ، بزرگشون کنیم تربیتشون کنیم! 

سال سختی رو پشت سر گذاشتیم بی شک اگر لطف و نگاه مهربونت نبود از این سختر میگذشت و معلوم نبود چی میشد!

به آینده و سال بعد که فکر میکنم احساس میکنم سال بعد چه بسا سختر باشه و نیاز به حوصله و توان بیشتری داشته باشه ، بازم الحمدلله علی کل حال ... بازم خداروشکر که این بچه ها هستن که ما بخاطرش خسته بشیم و رونقی تو خونمون باشه ..

این سالی که گذشت رو تا آخر عمرم تک تک لحظات سخت اما شیرینش رو بخاطرم میسپرم و امید به روزی بچه هام خودشون راه برن شیطونی کنن و من وقتی برای خودم داشته باشم😊

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

نوشته های شما رو که میخونم انرژی می گیرم آخه منم دوقلو دارم. خدا بعد 18 سال لطفش شامل حالم کرد و دوقلو، دختر و پسر بهمون داده ولی خوب من تو این 18 سال اینقدر بیکار بودم. اینقدر وقت آزاد داشتم و الانی که بعد 18 سال، دوماهه پامو از خونه نزاشتم بیرون، خیلی از کارهایی که قبلا انجام می‌دادم رو حذف کردم. با اینکه هر صبح و عصر و هر لحظه خدا رو بابت هدیه های زیباش شکر می کنم ولی نگرانم، نگران اینکه یه وقت افسرده نشم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نوشته های شما رو که میخونم انرژی می گیرم آخه منم دوقلو دارم. خدا بعد 18 سال لطفش شامل حالم کرد و دوق ...

بله هزار بار شکر بخاطر وجودشون باهمه شب بیداری های که کشیدم و خواهم کشید باهمه ی خستگی های زیادم ، با همه حرف های کنایه آمیز اطرافیانم گه میگن کار سختی نکردی تا الان و ...

ولی قطعا اوضاع بهتر میشه من این رو از شش ماه به بعد بچه هام حس کردم ، روز به روز بزرگتر میشن و باید به این فکر کنیم که اینا تا همیشه اینقدر و کوچولو موچو و وابسته به ما نمیمونن..

با اینکه الان چند وقته اوضاع خواب بچهام واقعا بهم ریخته اس و من گاهی در طول ۲۴ ساعت فقط ۲_۳ساعت میخوابم ولی بازم شرایط امروزم رو به مراتب از سالهای قبل بیشتر دوست دارم خیلی بیشتر!

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید