2821
2789
عنوان

ظرف جهیزیه

63 بازدید | 11 پست

سلام ظرفای الان هیچ کدوم حلقه دستمال نداره؟؟ست چینیم وارکوپالم هیچ کدوم نداشتن بخام بخرم ازکجاباید بگیرم هم دستمالشو هم حلقه رو

خیلی گشتم اطراف خودمونو نداشتن

آرکوپال های طرح جدید حتی کاسه هم ندارن چه برسه به جا دستمال🥲😂

فکر کنم جدا بفروشن ولی آنچنان هم جزو ضرورات نیست

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آرکوپال های طرح جدید حتی کاسه هم ندارن چه برسه به جا دستمال🥲😂فکر کنم جدا بفروشن ولی آنچنان هم جزو ...

برمن کاسه داشت هم چینیم هم ارکوپالم پارسال خریدم

برمن کاسه داشت هم چینیم هم ارکوپالم پارسال خریدم

اره عزیزم چینی ها که دارن ولی آرکوپال که من گرفتم گف یسریا کلا کاسه ندارن یه دست ساده جدا خریدم

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

اره عزیزم چینی ها که دارن ولی آرکوپال که من گرفتم گف یسریا کلا کاسه ندارن یه دست ساده جدا خریدم

😁چینیا ندارن انگار چون اشنامون خرید گفت برمن نداره🫤🤪کلا روز ب روز دارن از وسایلاشون کممیکنن جدامیفروشن

😁🤣برای فردامیخاستم نمیشه دیگه

مهمون داری واسه فردا؟

ولکننننن همون جا دستمالی که از این بزرگا هس بزاری کافیه🤣

😁چینیا ندارن انگار چون اشنامون خرید گفت برمن نداره🫤🤪کلا روز ب روز دارن از وسایلاشون کممیکنن جدامی ...

فکر کنم چینی های من داشت ولی بردم پس دادم من فله ای خواسته بودم کامل فرستاده بود یسری چیزای بدرد نخور مثل قوری و قندانش و اینارو بردم پس دادم ولی جا دستمالیا رو کاش نمیدادم شیک بودن😅

مهمون داری واسه فردا؟ولکننننن همون جا دستمالی که از این بزرگا هس بزاری کافیه🤣

اره اولین بارشونه دوست همسرم باخانومش 😩هیچ رفت وامدی تاحالانداشتیم نمیدونم چیکارکنم خیلی استرس دارم

اره اولین بارشونه دوست همسرم باخانومش 😩هیچ رفت وامدی تاحالانداشتیم نمیدونم چیکارکنم خیلی استرس دارم

خوشبگذره😍

برا نهار ؟استرس نداشته باش کیکی دسری چیزی درست کن

فکر کنم چینی های من داشت ولی بردم پس دادم من فله ای خواسته بودم کامل فرستاده بود یسری چیزای بدرد نخو ...

🥲بنظرم برای یسری مهمونا بدردمیخوره شانس من که الان لازم دارم گیرنمیاد🤒 حتی زیربشقابیم ندارم