2821
2789
با ورزش درست میشه. من دیسک شدید داشتم. همه گفتند عمل. جز یک دکتر که گفت ورزش کن. ورزش مخصوص دیسک گرد ...

سلام عزیزم شما برای گردن تون چکار کردید ورزش چند وقت انجام دادید باشگاه رفتید یا تو خونه انجام دادید. خیلی ازت ممنونم جواب بدید 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درداتون چطوره     تو دستت تون هم می کشه

وقتی کار میکنم دردام بیشتر میشه

اول گردنم درد میگیره بعد میزنه به سرم،سرمو درد میگیره

خیلی اوقاتم از گردنم میزنه به بازو و کل دستم خیلی درد میگیره

یه بار انگشت وسطیم یهو خود به خود ورم کرد و شدیدا کبود شد،نه به جایی زده بودم نه چیزی شده بود

دیدم لحظه به لحظه کبودیه و ورمه داره بیشتر میشه،رفتم بیمارستان دکتر که معاینم کرد گفت دیسک گردنت زده به دستت،داره بهش فشار میاره و تورم و کبودی ایجاد میکنه

بعد بهم قرص داد خوردم رفع شد

در کل مثلا زمانایی که خونه تکونی میکنم یا کار سنگین یا تو ماشین طولانی مدت میشینم خیلی خیلی گردنم درد میگیره

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
وقتی کار میکنم دردام بیشتر میشه اول گردنم درد میگیره بعد میزنه به سرم،سرمو درد میگیره خیلی اوقاتم ...

عزیزم فیزیوتراپی طب سوزنی ورزش استخر رفتید         منم دیسک گردن دارم دوتا چهار پنج. پنج و شش.  شبها می‌زده ب دست چپم   با روسری می‌بندم  گردنمم‌ استرس وارد میشه بهم خیلی درد میگیره در حالت عادی هم درد دارم  کلافه شدم   بشما نگفتن عمل کنید.   مرسی که جواب میدید 

عزیزم فیزیوتراپی طب سوزنی ورزش استخر رفتید         منم دیسک گردن دارم دوتا ...

فیزیوتراپی دکتر برام نوشت ولی متاسفانه تنبلی کردم و نرفتم

دکتر بهم گفت استخر خیلی مفیده

یه سری حرکات رو گفت توی استخر انجام بده که کمک کنندست ولی من چون درگیر ivf و این داستانا بودم دیگه دنبال درمانم نرفتم

به من دکتر گفت اگه یه کم اوضاع خراب تر بشه و رعایت نکنی  باید عمل کنی

فیزیوتراپی دکتر برام نوشت ولی متاسفانه تنبلی کردم و نرفتم دکتر بهم گفت استخر خیلی مفیده یه سری حرک ...

من دیسک کمر و زانومم ضعیفه.  الان میرم استخر.     همه جام داغونه.   انشالله بهتر بشی 

من دیسک کمر و زانومم ضعیفه.  الان میرم استخر.     همه جام داغونه.   ان ...

کار خوبی میکنی،استخر خیلی کمک کنندست

قربونت گلم

انشاءالله شمام بهتر بشی

🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰

من همسرم داشتن دردی که هیلی اذیتشون میکرد،رفتیم پیش فوق تخصص درد،دکتر دستش رو درست گذاشت روی گره داد ...

سلام ببخشید همسر شما چه تزریقی انجام دادن؟

پی ار پی یا اوزون یا چیز دیگه ای تزریق کردن؟ 

همسر شما اصلا دیسک گردن نداشتن ؟

اگر دکتر همسرتون تهرانن میشه اسم و  ادرسش رو بهم بدین ؟

هزینش رو هم لطف میکنید بگید ؟

سلام،دیسک گردن داشت همسرم ولی درد کتفش ب خاطر گره بود ،ک هر چی دکتر رفتیم یکیش دکتر قاسم اسحاقی بود میگفت عمل گردن ولی این دکتر تشخیص داد ک این درد برای گره هست نه دیسک و با تزریق دردشون افتاد،دکتر نقره کار هستن هم مطب دارن هم بیمارستان محب کوثر هستن،زنگ بزنید وقت بگیرید با ام ار ای برید پیششون.

درست نمیدونم چی تزریق کردن ب نظرم ترکیبی بود

سلام ببخشید همسر شما چه تزریقی انجام دادن؟ پی ار پی یا اوزون یا چیز دیگه ای تزریق کردن؟  همسر ...

پی ار پی نبود چون خون نگرفت ازش. ببین دکتر اسحاقی میگفت دیسک گردنته ولی دکتر نقره کار تا عکس رو دید گفت دیسک گردن داری ولی اگر دیسکت بخواد اذیتت کنه باید درد بزنه توی دست چپت الان دست راستت درد میکنه پس برای دیسکت نیست،انقد دقیقه و وقت میزاره برای بیمارش.حتما یه بار ویزیت شو پیشش