2777
2789
عنوان

بچها چرا من از سنم بیشتر میزنم

1566 بازدید | 80 پست

بچها ۱۸سالمه ولی سن بالا میزنممم چراا😔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هيكلت درشته لابد

بمون عکس بزارم قدم ۱۶۳وزنم ۵۹

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

رابطه داشتین تا حالا؟؟؟

ینی چی؟

خوبه که جایی بچه نمیبیننت

من تازه رفتم 28 هرکی منو میبینه بچه فرض میکنه راننده تاکسی میگه بیا بقیه پولت عموجون یا تو بانک قبل ازدیدن کارت ملی م  میگن چرا با ولی ت نیومدی زیر سن قانون هستی و خیلی موارد دیگه چون نهایت 16 17 میزنه چهرم یکبارم که یکی گیر داده بود از خیابون شلوغ ردم کنه