2777
2789
عنوان

بچها چرا من از سنم بیشتر میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 80 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 منم همسنام مث بچها باهام رفتار میکنن یکی از همکلاسیام ی بار بهم گف اولین بار ک دیدمت فک کرد ...

ای جانم 

منم منتظرم تاریخ دقیق عقدم قطعی شه لااقل بعدش یه ذره مو رنگ کنم یه کوچولو پخته تر شم

خوبه که جایی بچه نمیبیننت من تازه رفتم 28 هرکی منو میبینه بچه فرض میکنه راننده تاکسی میگه بیا بقیه ...

ن خوب نیس خیلیم بده خیلی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بخاطر اینکه تعادل هورمونی قبل و بعد از اولین رابطه جنسی متفاوت میشه و اصلا هیکل از دخترانه تبدیل به ...

اره بعضی ها بعده ازدواج ی دفعه زنونه میشن

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د
عکس بزار اسی

نیم رخ قبوله؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

قدم ۱۶۳وزنم ۵۹ چادریم و حجاب دارم 😓😓ولی همون قیافمم خرابه

اگر پوستت خوب نیست برو دکتر عزیزم ...با چادرت روسریهای شاد و لباسای رنگ روشن بپوش 

خدا رحمت کنه دور از جون شما دیدین آزاده نامداری چادری همیشه خوش پوش بود 

یا اون مجریه هست مژده خنجری چادریه همیشه خیلی شیکه 

( حرفایی هم که بعضی نی نی سایتیا زیر تاپیکت میزنن که وای ما ۵۰ سالمون هست همه فکر میکنن پیش دبستانی هستیم باور نکن 🤣🤣🤣🤣)

چادریم و ارایشم ندارم کلا قیافه و هیکل اصلیم مشکل دارا😭

به این چیزا اهمیت نده. به خودت برس و انتخابهای قشنگ و رنگی برای لباسهات داشته باش. خوابت و تغذیت رو منظم کن و سعی کن از ته دل شاداب و سرحال باشی همیشه. اینم به مسائل اخلاقیبرمیگرده که مثلا اهل تفریح و بگو بخند باشی و خودتو مقایسه نکنی و کلا سعی کنی همیشه مثبت باشی.

الان میگن چند شکم زاییدی🤣🤣🤣

والا😖😂

اگر پوستت خوب نیست برو دکتر عزیزم ...با چادرت روسریهای شاد و لباسای رنگ روشن بپوش  خدا رحمت کن ...

متاسفانه لپ راستم و پیشونیم همیشههه جوش میزنه حتی راکوتانم خوردم کلا همش جوش میزنه😔😔

شاد میپوشم همیشه ولی چه کنم واستا الان عکسمو میزارم

اسی عکس مذاری یا بریم 

اره الان بمون

والا😖😂

ممن خودم هیکلم درشته و قدم بلنده از بچگی همینجوری بودم ولی تاحالا کس بم نگفت سنت بالا میزنه. تازه بنظر خودم حالا بعده ۵-۶ سال نگا عکسام میکنم میبینم بهتر شدم 🤣🤣

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د