2777
2789
من وفتی عجله دارم به اندازه بندانگشت خردمیکنم وباپیازوفلفل دلمه نمک ادویه وروغن کنجدوکمی زنجبیل تفت میدم .دراخربهش رب میزنم وباااستکان اب میزارم ده دقیقه بپزه واگه خیلی عحله داشته باشم همونجوری سرخش میکنم ودیگه اب نمیریزم بپزه
* کسی که نهان خود را اصلاح کند، خدا آشکار او را نیکو گرداند، و کسی که برای دین خود کار کند، خدا دنیای او را کفایت نماید، و کسی که میان خود و خدا را نیکو گرداند، خدا میان او و مردم را اصلاح خواهد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زودپز هم میشه ها خوشمزه هم میشه برا اونایی که مرغ خشک دوست ندارن پیاز خورد میکنی تفت میدی مرغ توش میندازی ده دقیقه شعله کم آب پس میده زردچوبه و پودر کاری و پودر زنجبیل بعد رب بعد آب بعد در زود پز و میبندی نمکش نمیکنیا تا زود بپزه بعد هم یکساعت گذشت پخته اس با سیبزمینی سرخ کرده و پلو نوش جان
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
مرغو به هراندازه ای دوست داری تیکه کن باپیاز وابلیمو وزعفران بزاریکساعت توظرف دربسته بعد پلوشوید باباقالی تو دم کن مرغاروبچین ته قابلمه کره هم بزن بزنج روبریز روش بزاردم بکشه مرغا سوخاری میشه
تو ماهیتابه رژیمی ها هم زود میپزه هرجوری هم خواستی درست کن چه خشک چه ابدار
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز