2777
2789
عنوان

قطار

| مشاهده متن کامل بحث + 17862 بازدید | 51 پست
عزیزم شما با قطار طلائیه رفتین؟میشه بگین امکاناتش چطور بود سرویس ایرانی داشت؟ملحفه چطور؟ببخش زیاد سو ...

طلائیه نرفتم ولی همه قطارها ملحفه و بالشت دارن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از نظر پذیرایی که پایین ترین سطح رو داره بین شرکت های دیگه، هماهنگی تو قرارگیری مسافران افتضاح.میری میبینی یه خانواده رفتن نشستن تو کوپه تو بدون اینکه اصلا یه مسوول اونجا بوده باشه و رسیدگی کرده باشه، شما فکر کن صبحانه آب انار پاکتی با کیک بدن بخوری.شب یه فلاکس آب جوش میده بهت با لیوان کاغذی، همین‌طور چند دقیقه ای یکبار میاد فلاکس رو پس بگیره. تکون های قطار هم که از بقيه قطارها بیشتر و بدتره. خلاصه که همه چیز عاااالیه، ولی تو باور نکن

سلام خوبي

ما همين چند ماه پيش با غدير رفتيم. انگار دوتا اسم داشت اخه رو ليوانش هم طلائيه نوشته بود هم غدير

اخر نفهميدم كدوم بود😅

من راضي بودم

از فدك كمتره ولي نسبت به بقيه خيلي تميز و مرتب بود

الان ويژگي هاي خوبشو ميگم:

رنگش ابي و سفيد بود كه باعث ميشد فضا بزرگتر نشون بده

دستگيره هاش كه سفيد بودن تر و تميز بود

تلوزيونش بزرگ بود

دسشويي هاش هركدوم اندازه يه كوپه بود

ملتفه هاشم تميز

فقط تنها اشكالش اين بود كه راهروش باريك بود همين

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

اونوقت ریل ترابر امنه؟تکون زیاد نداره من با بن ریل یبار رفتم خیلی صدامیداد احساس میکردم همین الان از ...

من با چاپار رفتم تهران دقیقا همین طور بود هر لحظه احساس میکردم میخواد از ریل بره بیرون😂 ما بندرعباسیم شاید قطار های دیگش بهتر باشهذ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز