خب همسر منم رمز گوشی منو داره و منم مال اونو دارم ولی ناراحت می شم و ناراحت می شه بدون اجازه به گوشی هم دست بزنیم.😐😑
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ببین با کامنتای اینجا اولن تصمیم نگیر. چون همش امکان و احتماله نظرات مردم. یقین و قطعیت نیست. همون طور که فرضیه ی خیانت شوهرت میتونه درست باشه به همون اندازه هم فرضیه خیانت نکردن شوهرت و صرفن حساس بودن روی پرایوسی ش مطرحه.
در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
منم ناراحت میشم چون شاید مثلن یک پیامی بین و خواهرم یا دوستم رد بدل شده دوس ندارم شوهرم ببینه و شوهرمم مثل منه ی بار دوستش فیلم خاک برسری فرستاده بود من تو گوشیش دیدم و تا ۱ماه دعوا داشتیم چون رو گوشیش رمز گذشت بدش که من همینجوری نرم و بعدن باز رمز بهم گفت تا آشتی کردیم
عزیرم این ملاک هیچی نیس.من یکیو میشناسم نه تنها گوشیش رمز نداره که اینستا و تلگرامشم با زنش مشترکه ولی دوس دختر داره.الکی سخت نکن زندگی رو.من اصلا رمز گوشی شوهرمو ندارم اونم رمز منو نداره.بیخیال ادم بخواد هرز بپره میپره.
اصلا تو گوشی شوهراتون تجسس نکنید حتما توش یه بحث واسه دعوا پیدا میشه من شوهرم دو تا گوشی داره من رمز هر دوتاشو دارم ولی هیچ وقت نشده برم ببینم تو گوشیش چه خبره سری درد نمیکنه دستمال نمیبندن مردی بخواد خیانت کنه خرید یک گوشی با سیم کارت مگه براش کاری داره