2777
2789
عزیزم شغل ما به پوشاک ربط داره. تولید کننده ها هم لوازم اولیه رو گرون میخرن خب مشکل از ریشه اس

همون و میگم منم چرا باید خودی ب خودی رحم نکنه چرا باید تا ی عیدی مناسبتی چیزی میشه قیمتا فضایی بشه پارچه یا هرچی اونایی که تو ایران تولید میشن مواد اولیش اونا دیگه چرا باید نجومی بشه بخدا من دلم برای کسایی میسوزه که لازم دارن ب پوشاک ولی توان ندارن بخرن😭

اره شوهر منم میگفت یه تومنه خیلی جالب کشوری که پسته خاویار زعفران... صادر میکنه، مردم خودش سالی یه ...

بخدا همه میومدن بر میگشتن مغازه داره فقط چشمش رو مشتری ها و بچه عا بود بر ندارن چون دونه ای 5 هزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دخترم  2 سالشه هی بلند بلندمیگ پس چرانگرفتی 😂😂شکلات گرفتم فقط اومدم بیرون رفتیم انقدر گش ...

اتفاقا امروز بیرون بودم جلوی من ی خانواده بودن گ ی پسر کوچک داشتن پسره هی می‌گفت بابا پیتزا بخوریم کرده ب زنش گفت الان نمیشه و فلان بعد برگشت ب پسرش بگه متوجه من شد گفت آره پسرم میریم بخدا قلبم بدرد اومد آخه خدا نگذره ازاینا.همسرمن توکار مواد غذایی هست حتی خیارشور هم گرون کردن این ماه همسرم می‌گفت همه وسایل دوبرابر خریدیم آخه چرا تا وقتی خودمون ب هم رحم نکنیم از کسی دیگه نباید توقع داشته باشیم

میدونم عزیزم من همسرخودمم مغازه دار هست همه اینامبدونم ولی آخه چرا باید اینهمه گرون باشه بخدا امروز ...

اکثر مردم توان خرید ندارن 

کی از خرید کردن بدش میاد؟

امیدوارم یه روزی به این وضعیتمون بگیم خداروشکر که گذشت 

خدایا دوست دارم
بخدا همه میومدن بر میگشتن مغازه داره فقط چشمش رو مشتری ها و بچه عا بود بر ندارن چون دونه ای 5 هزاره

پسرمن امروز میگفت مامان عید هم پسته نمیخریم؟😞

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

اتفاقا امروز بیرون بودم جلوی من ی خانواده بودن گ ی پسر کوچک داشتن پسره هی می‌گفت بابا پیتزا بخوریم ک ...

منی ک از مغازه برگشتم با دیدن قیمت خدا به سر شاهده 30 میلیون تو حساب شوهرم بود ببین اونی ک نداره چقدر شرمنده میشه چون داشتیم اصلا خجالت نکشیدم ولی اگ نداشتیم باعث خجالتم میشد مثل خیلی وقتا ک بی پول بودیم خدا به داد کاگرا برسه دلم کبابه بخداا

منی ک از مغازه برگشتم با دیدن قیمت خدا به سر شاهده 30 میلیون تو حساب شوهرم بود ببین اونی ک نداره چقد ...

خدابه همه رحم کنه فقط مخصوص قشر ضعیف البته با این وضعیت دلار  همه ما قشر ضعیفیم

پسرمن امروز میگفت مامان عید هم پسته نمیخریم؟😞

بگرد جای ارزون پیدا کن من  اندازه 600 تومن تخمه ژاپنیو تخم کدو پسته بادوم هندو درختی گرفتم یه عالمه شد باز از هیچی بهتره  کلا هم 150 تومن شکلات و لواشک گرفتم نیاز نیست زیاد بخری عزیزم کم بخر 

خدابه همه رحم کنه فقط مخصوص قشر ضعیف البته با این وضعیت دلار  همه ما قشر ضعیفیم

30 تومن ک گفتم داریم تا به عید برسه تمومه 🥲🥲پول تعمیر ماشین هزینه دندون پزشکی کرایه خونه بیمه ماشین بیمه خود شوهرم و مایحتاج نونه دیگ تا بقیش برو... 

با اجازه ی. اسی

ی فیلمی بود ک پسره فک کنم ی نوزاد پیدا میکنه یا خاهرش بوده دقیق یادم نیست میره میزاره در خونه ی ادم پولدار اونا بزرگش میکنن بعد همون پسره همیشه مراقبشه قایمی بعد فک کنم ی پسره مزاحم دختره همش میشده یا دختره هم عاشقش بوده پسرهه ازیتش میکنه بعد همون پسره ک مراقب دختره بود میره با پسره دعوا میگیره و پسره و دوستای پسره اون یکی پسررو چاقو میزنن و میمیره کسی میدونه لطفا بگه اسم فیلمشووووو

بدیش اینه الان دم عید عمده دار ها جنس هاشون نمیفروشن به خاطر نوسانات ارز و این فاجعه س هر کی م جنس بیاره گرونتر میفروشه

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
بدیش اینه الان دم عید عمده دار ها جنس هاشون نمیفروشن به خاطر نوسانات ارز و این فاجعه س هر کی م جنس ب ...

دقیقا نمی‌دونم واقعا باید ب این حال گریه کنیم یا بخندیم دیگه بخدا سر شدم من