2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گرونه قلب آدم بدرد میاد🥲

خدا رحم کنه

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

نه هیچی  دلم میخواست ولی بخاطر قیمت ها منصرف شدم

قیمتا خیلی بالاست نمی‌دونم چرا ماها به هم رحم نمی‌کنیم دم عید عوض اینکه ارزونتربشه کردم بتونم مایحتاجشون تهیه کنن بدتر گرون میشه و نمیشه خرید کرد بعضی از مردم خیلی بی انصافن

مانتو سالمد تو اینستا خیبی قیمتاش مناسبه خیلیییییی 

ازش تابحال چندبار سفارش دادم کاملا راضیم 

اگه کسی هنوز خرید نکرده یک سر به این پیج بزنه

مانتو شومیز کیف کفش روسری لباس زیر همه چی داره 

وبسایتم  داره

قیمتا خیلی بالاست نمی‌دونم چرا ماها به هم رحم نمی‌کنیم دم عید عوض اینکه ارزونتربشه کردم بتونم مایحتا ...

عزیزم باور کن مردم مقصر نیستن اجاره مغازه ها بالاست و تعداد فروش کم هستش طرف روزی یدونه میفروشه مجبوره اونقدری گرون بده که هم پول اجاره بده هم چیزی برای زحمتاش بمونه 

فقط هم لباس گرون نیست 

همه چی شدیدا گرون شده 

خیلی سخته زندگی 

اینطوری تا کی نمیدونم؟؟؟؟

خدایا دوست دارم
قیمتا خیلی بالاست نمی‌دونم چرا ماها به هم رحم نمی‌کنیم دم عید عوض اینکه ارزونتربشه کردم بتونم مایحتا ...

عزیزم شغل ما به پوشاک ربط داره. تولید کننده ها هم لوازم اولیه رو گرون میخرن خب

مشکل از ریشه اس

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚

[QUOTE=276752819]امروز رفتیم اجیل فروشی پسته 900هزار 😐😐[/QUOTEخیلی ناراحت کنندست

حالا دخترم  2 سالشه هی بلند بلندمیگ پس چرانگرفتی 😂😂شکلات گرفتم فقط اومدم بیرون رفتیم انقدر گشتیم تا 650 پیدا کردم خریدم 

عزیزم باور کن مردم مقصر نیستن اجاره مغازه ها بالاست و تعداد فروش کم هستش طرف روزی یدونه میفروشه مجبو ...

میدونم عزیزم من همسرخودمم مغازه دار هست همه اینامبدونم ولی آخه چرا باید اینهمه گرون باشه بخدا امروز یه کیف خریدم۴۰۰هژارتومن آخه منی که الان میتونم بخرم هیچ اونی که بچه داره اونی که ندارع برا زنش بخره شرمنده میشه واقعا قلب آدم بدرد میاد امیدوارم فقط شرایط جوری بشه که مردم بتونم یکم نفس بکشم😭

امروز رفتیم اجیل فروشی پسته 900هزار 😐😐

اره شوهر منم میگفت یه تومنه

خیلی جالب کشوری که پسته خاویار زعفران... صادر میکنه، مردم خودش سالی یه بار هم نمیخوره

خنـده تـو ببینـم ایـرانـم ❤️🤍💚