💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
قیمتا خیلی بالاست نمیدونم چرا ماها به هم رحم نمیکنیم دم عید عوض اینکه ارزونتربشه کردم بتونم مایحتاجشون تهیه کنن بدتر گرون میشه و نمیشه خرید کرد بعضی از مردم خیلی بی انصافن
قیمتا خیلی بالاست نمیدونم چرا ماها به هم رحم نمیکنیم دم عید عوض اینکه ارزونتربشه کردم بتونم مایحتا ...
عزیزم باور کن مردم مقصر نیستن اجاره مغازه ها بالاست و تعداد فروش کم هستش طرف روزی یدونه میفروشه مجبوره اونقدری گرون بده که هم پول اجاره بده هم چیزی برای زحمتاش بمونه
عزیزم باور کن مردم مقصر نیستن اجاره مغازه ها بالاست و تعداد فروش کم هستش طرف روزی یدونه میفروشه مجبو ...
میدونم عزیزم من همسرخودمم مغازه دار هست همه اینامبدونم ولی آخه چرا باید اینهمه گرون باشه بخدا امروز یه کیف خریدم۴۰۰هژارتومن آخه منی که الان میتونم بخرم هیچ اونی که بچه داره اونی که ندارع برا زنش بخره شرمنده میشه واقعا قلب آدم بدرد میاد امیدوارم فقط شرایط جوری بشه که مردم بتونم یکم نفس بکشم😭