عزیزم شغل ما به پوشاک ربط داره. تولید کننده ها هم لوازم اولیه رو گرون میخرن خب مشکل از ریشه اس
همون و میگم منم چرا باید خودی ب خودی رحم نکنه چرا باید تا ی عیدی مناسبتی چیزی میشه قیمتا فضایی بشه پارچه یا هرچی اونایی که تو ایران تولید میشن مواد اولیش اونا دیگه چرا باید نجومی بشه بخدا من دلم برای کسایی میسوزه که لازم دارن ب پوشاک ولی توان ندارن بخرن😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا دخترم 2 سالشه هی بلند بلندمیگ پس چرانگرفتی 😂😂شکلات گرفتم فقط اومدم بیرون رفتیم انقدر گش ...
اتفاقا امروز بیرون بودم جلوی من ی خانواده بودن گ ی پسر کوچک داشتن پسره هی میگفت بابا پیتزا بخوریم کرده ب زنش گفت الان نمیشه و فلان بعد برگشت ب پسرش بگه متوجه من شد گفت آره پسرم میریم بخدا قلبم بدرد اومد آخه خدا نگذره ازاینا.همسرمن توکار مواد غذایی هست حتی خیارشور هم گرون کردن این ماه همسرم میگفت همه وسایل دوبرابر خریدیم آخه چرا تا وقتی خودمون ب هم رحم نکنیم از کسی دیگه نباید توقع داشته باشیم
اتفاقا امروز بیرون بودم جلوی من ی خانواده بودن گ ی پسر کوچک داشتن پسره هی میگفت بابا پیتزا بخوریم ک ...
منی ک از مغازه برگشتم با دیدن قیمت خدا به سر شاهده 30 میلیون تو حساب شوهرم بود ببین اونی ک نداره چقدر شرمنده میشه چون داشتیم اصلا خجالت نکشیدم ولی اگ نداشتیم باعث خجالتم میشد مثل خیلی وقتا ک بی پول بودیم خدا به داد کاگرا برسه دلم کبابه بخداا
بگرد جای ارزون پیدا کن من اندازه 600 تومن تخمه ژاپنیو تخم کدو پسته بادوم هندو درختی گرفتم یه عالمه شد باز از هیچی بهتره کلا هم 150 تومن شکلات و لواشک گرفتم نیاز نیست زیاد بخری عزیزم کم بخر
ی فیلمی بود ک پسره فک کنم ی نوزاد پیدا میکنه یا خاهرش بوده دقیق یادم نیست میره میزاره در خونه ی ادم پولدار اونا بزرگش میکنن بعد همون پسره همیشه مراقبشه قایمی بعد فک کنم ی پسره مزاحم دختره همش میشده یا دختره هم عاشقش بوده پسرهه ازیتش میکنه بعد همون پسره ک مراقب دختره بود میره با پسره دعوا میگیره و پسره و دوستای پسره اون یکی پسررو چاقو میزنن و میمیره کسی میدونه لطفا بگه اسم فیلمشووووو