2777
2789
عنوان

رژیم کتوزیست گرفتم ولی امروز😩

2617 بازدید | 24 پست

دوروزه این رژیم رو شروع کردم ولی امشب برا شوهرم پیتزا درست کرده بودم یه تیکه پیتزا خوردم الان یعنی از کتو کامل خارج شدم نمی‌دونم چه کنم خوردم تموم شد الان حس پشیمونی دارم 

از فردا دوباره رژیم رو ادامه بدم 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

اره از دوباره شروع کن 

بزار ماه اولت بگذره بعد مبتونی 

سوسیس درصد بالا و قارچ و مرغ و فلفل دلمه با پنیر پیتزا اماده کنی ماهی یه بار بخوری عزیزم فقط نون نداشته باشه 

من خودم با کتو نزدیک سی کم کردم

اره از دوباره شروع کن  بزار ماه اولت بگذره بعد مبتونی  سوسیس درصد بالا و قارچ و مرغ و فل ...

الان قارچ نمیتونم بخورم؟

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره از دوباره شروع کن  بزار ماه اولت بگذره بعد مبتونی  سوسیس درصد بالا و قارچ و مرغ و فل ...

میشه بگی چه چیزایی درست میکردی؟

این رژیمی ک میگی چجوریع؟سختع؟

نون و برنج نمیخوری فقط پروتیین و چربی سالم میخوری

خب میشع ب منم بدی؟ باید سرچ کنم گوگل؟

توضیحش زیاده تو نت بزن قشنگ توضیح داده اگه خاصیت بگیری بیا با هم بگیریم

توضیحش زیاده تو نت بزن قشنگ توضیح داده اگه خواستی بگیری بیا با هم بگیریم

.      

ريزش مو نگرفتيد؟ يا آسيب جسمى ديگه اى؟

نه اتفاقا سالم تر هم شدم🥲

پوستم خیلی صاف شده

موهام میریزه اما کم یونی زینک که میخورم قطع میشه

همم کتوژنیک خیلییی رو فرم لاغرت میکنه بدون اینکه پوستت شل بشه 

من دوسال بود تصمیم به لاغری داشتم اما از ترس اینکه لش بشم اصلا سراغش نمیرفتم

اما کتو حتی شکمم نسبتا تخت کرده