2777
2789
عنوان

خنده دار

549 بازدید | 39 پست

چی هست که وقتی یادت میاد خنده میاره رو لباتون؟

مثلا یه جوک یا خاطره بامزه 

بگید دیگه حالا اگه می گفتم بیاید اینجا گریه کنیم از از نامیدی بگیم تاپیک می ترکید

ب داداشم گفتم انقد میگی زن میخوام زن میخوام سرمایه ات چیه

گفت ی عابر بانک ملت ک خالیه

ی ورق قرص ضد اسهال

واقعا هم جدی میگفت و ما همه مردیم از خنده

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دروو روی شخص توی امضام بستم😐😂

با باباش اومده بود خونه مامانبزرگم بعد باباش زودتر اومد من سلام کردم یه نگاه انداختم دیدم کسی نیست درو داشتم میبستم دیدم عِههه عین بت من داره میپره درو بگیره بسته نشه که بسته شد🤣💔وایی آب شده بودم از خجالت هی معذرت خواهی میکردم اونم میگفت اشکال نداره متوجه شدم ندیدید🤦🏻‍♀️😅

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

🤣🙌🏻همین درد دارههه لامصب کار ها برعکس میشه🤦🏻‍♀️

🤣🤣🤣 ای خدا

برا خودم یکیشون اینه باهمسرم تو دوران عقد رفتیم پیک نیک بعد جیگرو اینا کباب کردیم وقتی خوردیم یکم موند گفتیم بعدا میایم می خوریم گذاشتیم توی قابلمه رفتیم اون اطراف بگردیم وقتی برگشتیم دیدیم یه گاو سرش تو قابلمس داره جیگرهارو میخوره😅حالا مگه از رو می رفت اصن تکون نمی خورد 

اره واقعا😅😅

برا خودم یکیشون اینه باهمسرم تو دوران عقد رفتیم پیک نیک بعد جیگرو اینا کباب کردیم وقتی خوردیم یکم موند گفتیم بعدا میایم می خوریم گذاشتیم توی قابلمه رفتیم اون اطراف بگردیم وقتی برگشتیم دیدیم یه گاو سرش تو قابلمس داره جیگرهارو میخوره😅حالا مگه از رو می رفت اصن تکون نمی خورد 

یه سایت بود بعد راجع به مشکل گیاهت میپرسیدی راهنماییت میکردن منم یه گل داشتم داشت خشک میشد اومد توی سایت که راهنمایی بگیرم بعد گوشیم هم روی تصحیح خودکار و اون پیشنهاد ها بود اومدم بنویسم ببخشید یه گل دارم داره خشک میشه چکار کنم؟!

نوشتم سلام ببخشید یه گا ه دارم داره خشک میشه چکارش کنم😐😂حالا هر کار میکردم لامصب نمیشد پاکش کرد 🤣💔

برا خودم یکیشون اینه باهمسرم تو دوران عقد رفتیم پیک نیک بعد جیگرو اینا کباب کردیم وقتی خوردیم یکم مو ...

جیگر فکو فامیل هاشو میخورد غریبه ها نخورن😅😅

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
🤣🤣🤣 ای خدا برا خودم یکیشون اینه باهمسرم تو دوران عقد رفتیم پیک نیک بعد جیگرو اینا کباب کردیم وقت ...

🤣🤣💔🙌🏻اون گاوه داداشمه که تا ما از مکان دور میشیم از فرصت استفاده میکنه میاد سر غذا ها و خوراکی هاا😂🤭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز