2821
2789
عنوان

خنده دار

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 39 پست
🤣🤣💔🙌🏻اون گاوه داداشمه که تا ما از مکان دور میشیم از فرصت استفاده میکنه میاد سر غذا ها و خوراکی ...

🤣🤣🤣🤣دور از جون 🤣🤣🤣میگم ادم شیکمو نعمته غذایی که دوس نداری میدی بهش بحوره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه سایت بود بعد راجع به مشکل گیاهت میپرسیدی راهنماییت میکردن منم یه گل داشتم داشت خشک میشد اومد توی ...

تند تند روش اب میریختی عنتر میموند 🤣

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

یه کاربری بود امروز همش میگفت نون و پنیر و اردک ترکیدنت  مبارک از خنده غش کردم  تو تاپیک طلا اکثرا میگفا

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین

رفته بودیم خونه عمه ام اینا بعد اومدیم بیرون دیدیم کلی پسر نشستن دارن صحبت میکنن منم اومدم قرر بدم سوار ماشین شدم همینجور خشک اومدم بشینم کمرمو خیلی خم نکردم یهو با پشت رفتم تو جدول کنار ماشین فقط دوتا پاهام از جدول زدا بودن بیرون 🤣🤣یواشش نشستم و خیلیی ریز سوار ماشین شدمم😂😂💔

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

توهم میگفتی سبزی پلو ماهی دوسِت دارم با چایی😁

ااینقدر گفت که کار برا همه عصبی شدن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین
جلل خالق😁😁😁😁اینم شانس شما بوده. شایدم فقط نوناشو میخورده

🤣🤣🤣نه اصن نون نبود لنتی از رو نمی رفتا دقیقا میگن مثه گاو زل زد بهمون اونم همونطور تا تموم نکرد نرفت