2777
2789
عنوان

ایده معنویی 🥰🥰🥰🥰🥰

3430 بازدید | 33 پست

#ایده_معنوی_اعضا
🌹☘🌹☘
سلام وقتی که با همسرتون #قهر هستین ومیخواهید آشتی کنین آیه ۱۱۵ انعام رو سه بار بخونین،بدون اینکه همسرتون متوجه بشه تو دلتون بخونین وبهش فوت کنین.ان شالله پیش قدم میشه برای آشتی

ایده بعدی خوندن ۷ بار سوره کوثر وفوت کردن به سمت همسر، اگه همسرتون دنبال شر دنبال بهانه گیری ان شالله خوب میشه
#محبت

#ایده_معنوی_اعضا
🍃🎈🍃🎈🎈🍃
سلام دوستان یک ایده معنوی داشتم گفتم باهاتون به اشتراک بزارم ⚘🤗
برای دور شدن #شر انسان #مزاحم از زندگیتون دو مرتبه سوره بلد و یک مرتبه سوره مجادله را بخونید و نیت کنید که شخص مزاحم از زندگیتون بره بیرون و به مدت یک هفته انجام بدین ، ردخور نداره❤🙏
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

#ایده_گرفتم
🍃🎈🍃🎈🍃🎈
✅سلام مروارید جون خیلی سپاس گذارم از کانال بسیار خوبتون خواستم از اون خانومی که گفته بودن ۳۶۰ تا سوره قدر بخونین برای حاجات من خوندم به آرزوم رسیدم و قرار مادر بشم

سلام ممنون از دوستی که خوندن سوره مزمل رو از شب جمعه به مدت یازده شب گفته بودن برا رزق وروزی من خوندم وبطور ناباورانه از جایی که اصلا فکرش رو هم نمیکردم درهای رزق وروزی برایمان باز شد عاقبت به خیر شوی دوست عزیز
خدایا هزاران مرتبه شکرت

سلام بر مروارید مهربان.خداقوت.
میخواستم تشکر کنم از خانمی که غسل اویس قرنی را معرفی کردند.و به خانمای گل بگم توراخدا این غسل و همینطور سوره طلاق را دست کم نگیرید .بهش ایمان بیارید زندگیتون خیییلی شیرین میشه بخدا.خدا نکنه بحث و دلخوری پیش بیاد بینتون ولی بالخره زندگی مشترکه و غیر ممکنه بحث و اختلاف پیش نیاد.
تا قبل اینکه این غسل و خواندن سوره طلاق را برای محبت بین زن و شوهر یاد بگیرم .اگه بحثی بینمون پیش میومد واااویلا میشد.مگه دیگه شوهرم کوتاه میومد.چندین روز قهر و اعصاب خوردی و کم محلی داشتیم.
ولی من دائم غسل را انجام میدم تقریبا دوروز یبار.واگه بحث  کنیم سررریییع سوره طلاق را چندبار میخونم.انگار آب رو آتیشه .آروم میشه و دیگه کشش نمیده.و خودش خوب میشه باهام.

✅سلام از خانمی که خواندن سوره صافات رو برای افزایش #رزق #روزی درروز جمعه گفتند ممنونم از خانمی که ذکر  یا ودود  رو برای آشتی پیشنهاد دادن خیلی ممنونم معجزه میکنه
از خانمی که سوره قریش رو برای برکت و خوشمزه شدن غذا گفتند سپاسگذارم

✅سلام مرواریدجان😊مرسی ازکانال خوبت مخصوصا چله ی سوره واقعه مثلا روزاول یه دونه تاروز چهلم ک میشه ۴۰روز یاتاچهل روز روزی یه باربخونیم مخصوصا واسه شغل وروزی واقعا زندگی منودگرگون کرد من سه ماهی بودکه زندگیم ب مشکل خورده بود

سلام مروارید جون ممنون که کانال به این خوبی دارین
میخواستم از خانم عزیزی که گفتن برای حاجت گرفتن به حضرت ابوالفضل متوسل بشیم و ۱۳۳ بار ذکر عبدالله ابوالفضل دخیلک رو بگیم تشکر کنم
خیلی ممنون من سر نمازم انجام دادم یعنی به یه روز نکشید حاجت براورده شد ممنونم❤❤

✅سلام مروارید عزیزم ببین نمیدوووونی من الان باید چجوری و به چه زبووونی از خدا و شما بعدم اون خانوم عزیز تشکر کنم😍🙏 نوشتن یا ظاهر پشت قران معجزه ای بود که امشب به واقع دیدم🤗 اقای همسر کارت ملی دوستشو گم کرده بود امشب به طرز عجیبی توو کافی نت پیدا کرد😬😇 الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده❤️

✅سلام مروارید عزیزم وتمام عزیز کانال ممنون ازخوبیهاتون  درمورد دعای معنوی ؛ من چند تا مرغ ودوبوقلمون دارم دیروز یکی از بوقلمونام گم شد هر چی گشتیم پیدادنشد گفتم حتما دزدیدند به نیت خانم ام البنین هزارصلوات نذر کردم گفتم خدایا امید دارم یه خانم بیاید بگه بوقلمون شماست امروز یه خانوم بوقلمون آورد گفت پیدا شد واقعا هرچی از دل بخوایم  واز خدا وعزیزانشون بخوایم رد خور نداره فقط کافیه ایمان داشته باشیم
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

#ایده_معنوی_اعضا
حرفهای نسیم جونم
🍃🍃🍃♥️🍃🍃
🍀سلام خدمت همه دوستان اگر میخواهید غذاتون همیشه خوش مزه بشه  قبل غذا درست کردن وضو بگیرید،  چیزی میخواید خورد کنید سبحان الله بگوید، وقتی غذارو هم میزنید سوره کوثر بخون وقتی می خوای غذا بکشی آیه ۳۵ سوره نور بخون روی غذا فوت کن ایه ی ۳۵ نور بنویس بزن رو شیشه گاز ببین شوهرت چقدر تعریف کنه 

🌻اینم فن کوزه گری 🌻 برای سلامتی امام زمان‌صلوات
#ذکر_جادویی_اعضا
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

🌺❤️🎈سلام مروارید زیبای مهربان
میخواستم از خانمی که ذکر یا ودود رو برای آشتی وجلوگیری از دعوا گفتن تشکر کنم

از خانمی که آیه ای از سوره حج رو  برای ثروتمند شدن گفتن تشکر ویژه دارم
به 5 نفر این پیام رو فرستادم خندیدن گفتن مگه میشه تو این دوره زمونه همینجوری پول بیاد دست آدم حتما باید قرعه کشی فروشگاهای زنجیره ای شرکت کنیم
خدا میدونه برای همشون این هفته پول دستشون رسید
یا وام‌هایی که چند ماه معطل شده بودن ریختن یا حقوقهاشون  زیاد شده بود
باور نمیکردن

✅سلام مروارید جون  خوبی شبت بخیر اومدم یه خبر خوش بدم واز خانمی که سوره حج روروز جمعه گفتن تشکرکنم من امروز صبح خوندم بعدازظهر بهم خبر دادن قرعه کشی اولین نفربه اسمم در اومد واااای نمیدونید چقدرخوشحال شدم😁😁اگه دوست  داشتی بزار کانال اسمم باشه مامان آوایی

💖🅾💖
@ideahaye_banoo

#غسل_اویس_قرنی#غسل_محبتی_اعضا#ایده_معنوی_اعضا
🍃🍃🍃🎈🍃🍃🍃
حرفهای هاناجونم♥️
سلام مروارید خوشگل 😊❤️
خیلی کانالتون خوبه عاااااالیییییه 😍
میخواستم به اونایی که هرکار خوبی میکنن بازم مادرشوهرشون یا شوهرشون باهاشون بد هستن بگم که خانوما هروقت میرید حموم که غسل واجبتونو بدین در کنارش غسل اُوِیس قرَنی هم بدین این غسل برای عزیز شدن نزد مردمه و اویس قرنی یکی از عزیزان پیامبر بوده☺️من با اینکه یه خورده بد اخلاق هستم ولی بازم اگه بد اخلاقی کنم بازم پیش خانوادم عزیزم چون هرروز غسل اویس قرنی میدم😊دوستتون دارم

Ⓜ️🍀
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

اگه شوهرو چیز خور کرده باشن چی بخونیم بهش فوت کنیم🤔

سلام، روز یکشنبه 116 بار سوره کافرون بخون و 21 بار آیت الکرسی بخون به روغن و قند، برنج،... فوت کن، 110 بار نادعلی صغیر بخون و از عطاری سنگ قلیاب بگیر بکوب با سرکه بجوشون 5دقیقه بعد مابقی را به 4گوشه خونه و جلو در خونه بریز مخصوصا شب جهارشنبه،هر روز یه ق سرکه طبیعی بخور به شوهرت بده اگه سحر خوراکی بهتون داده باشن باطل میشه، هر روز 80بار الحسیب بگو به نیت همشون دفع دشمن میکنه و100یاودود بگو آروم میشن و سوره الم نشرح را بنویس رو کاغذ بعد تو لیوان آب حل کن آبشو بریز تو غذا یا چایی بده همسرت یا خانوادش بخورن آروم میشن، انشالله مشکلت حل بشه برای سلامتی برادرم دعا کن ممنون 

به این شماره زنگ بزن بگو برات کتاب باز کنه رایگانه آقا سید هست دعام ارسال میکنه قم هست 09198686718 

#ایده_معنوی_اعضا
🍃🎈🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
سلااام در مورد تمیز کردن خونه که کلی کار دارن میخوان زود کارشون تموم شه...یه ایده داشتم برا اینکه کارای خونشون زود تموم شه در همون حال که کاراشون انجام میدن ذکر لا حول و لا قوت الا به الله العلی العظیم زیر لب تکرار کنن انگار خدا از غیب براشون چند نفر میفرست که کمکش کنن واقعا کاراشون خیلی زود تموم میشه.ممنون حق نگه دارتون🌹

💖🅾💖
@ideahaye_banoo

#ایده_معنوی_اعضا
🍃🍃🎈🍃🍃
سلام مروارید جون خوبی❤️❤️❤️
من همونی که کل مواد غذایی رو تو خونه سنتی و طبیعی کرده بودا😄راستش دیدم خانما ذکرهای امتحان شده میزارن. خواستم ذکر معروف ثروت رو که پیامبر فرمودنو بگم براتون .🤲در مورد خودم این ذکر واقعا معجزه کرده از پارسال به امسال کلی وضعمون بهترشده و پس انداز داشتیم از جایی که خودمم نمیدونم یعنی شغل همسرم همونه خرجمون هم که مثل بقیه داریم یعنی بگم از خرجی مون زدیم پول جمع کردیم دروغه ولی این ذکر برامون معجزه کرده .روزی سه بار در پایان نمازهاتون بگین .
یا الله یا الله یاالله یا رب یا رب یا رب.یاحی یا قیوم یا ذوالجلال و الاکرام اسئلک باسمک العظیم العظم   ان ترزقنی رزقا "واسعا "حلالا" طیبا "برحمتک یا ارحم الراحمین .بخونین معجزه رو ببینین ان شالله😇
💖🅾💖
@ideahaye_banoo