#ایده_معنوی_اعضا 🌹☘🌹☘ سلام وقتی که با همسرتون #قهر هستین ومیخواهید آشتی کنین آیه ۱۱۵ انعام رو سه بار بخونین،بدون اینکه همسرتون متوجه بشه تو دلتون بخونین وبهش فوت کنین.ان شالله پیش قدم میشه برای آشتی
ایده بعدی خوندن ۷ بار سوره کوثر وفوت کردن به سمت همسر، اگه همسرتون دنبال شر دنبال بهانه گیری ان شالله خوب میشه #محبت
🌷🌷بعد نماز صبح ده بار سوره قدرو بخون دوم اینکه ۱۴ صلوات بفرست بعدش ۷۰ مرتبه ذکر یافتاح یارزاق دوباره ۱۴ صلوات بفرست فوق العاده جواب میده
🌷🌷ذكر (يا فتاح) خيلي خوبه صبحها هميشه بعد از نماز دست راستت رو روي سينه بذار و٧٠مرتبه ذكر يا فتاح روبگه 🟩دوستان انشاالله نتیجه دیدین منه بنده ی حقیررودعاکنین به اسونی خونه داربشم اسمم باشه الهام خانوم 💖🅾💖 @ideahaye_banoo
🍀سلام به مروارید مهربان که برای من نزدیک تر از خواهرم شده چون خواهرم رو نه ماه ندیدم ولی مروارید عزیز رو با کانال خوبش هر روز انگار می بینم ایده معنوی 🌷🌷 برای ترک #اعتیاد یا #سیگار یا دوست ناباب و روابط حرام یا ترک #مشروب بعداز ظهر ها تا قبل اذان مغرب روزی ۱۰۰ بار سوره تبت یا #مسد رو تا یه هفته ولی برای اعتیاد شدید ۱۰۰۰ بار بخونید ۴۱ بارهم سوره حشر هدیه به حضرت علی علیه السلام به نیت #ترک کسی که این اخلاق بد رو داره
ودر ضمن صدقه هم رد کنید . دردپناه حق سربلند وسلامت باشید🌷
خانهداری اعضا 🍃🎈🍃🎈🍃🍃🍃 سلاممممممم من خودم اول که میخواستم وسایل خونه مثل مبل و میز ناهار خوری و... به رنگش و اینکه زود به زود کثیف میشه خیلی توجه میکردم سعی کردم نه شیشه ایی بخرم نه رنگ خیلی روشن تا هی نخواد دستمال دستم باشه.... فرش رو هم رنگای سفید و کرم نخریدم چون یه ذره کثیفی رو فورا نشون میده! برای غذا درست کردن هم یه روز از هفته رو خرید میکنم و مواد رو آماده میزارم تو فریزر که در طول هفته وقت زیادی واسه خورد کردن و سرخ کردن مواد غذایی نزارم...😊 ✅✅یه نکته خیلی خیلی مهم و کارامد اینکه : من از ظرف شستن و اتو کردن و کارای خونه کلا زیاد خوشم نمیومد و همش پشت گوش مینداختم اون اوایل ازدواج و انجام نمیدادم و برای همین خونه اکثر اوقات شلخته به نظر میرسید اما حالا سعی کردم دوتا کاری که دوست دارم و کاری که زیاد رغبتی ندارم رو باهم انجام بدم مثل: 🔅فیلم دیدن و اتو کردن 🔅موسیقی و ظرف شستن 🔅کتاب صوتی گوش دادن و گردگیری و... نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم🤩 💖🅾💖 @ideahaye_banoo
سلام مروارید نازنینم یک ایده معنوی دارم انشالله هرکس حاجت گرفت ازش برام دعا کنه عاقبت بخیر بشم من ک برای خانمی ک غسل اویس قرنی رو یادم داد همیشه دعا میکنم واما ایده معنوی ۱۴هزار تومان پول نه کمتر ن بیشتر برای حاجتشون بزارن زیر قرآن ردخور ندارع ک حاجت میگیرین و بعداز اینکه حاجت روا شدین ۱۴هزار تومن رو باید حتما حتما ب یک سید فقیر بدن به امید برآورده شدن حاجت های هممون❤️❤️😍
سلام مرواریدجون.من یه لیستی تهیه کردم از تجربیات دیگران خودم برای زیاد شدن #روزی و جذب ثروت 🍃🎈🍃🎈🍃 ✔هرگز توخونه یا محل کارتون نزارین زباله بمونه.تنبلی نکنین... ✔هرگز توخونه نزارین جایی گردو خاک تار عنکبوت ببنده... ✔همیشه وقتی پول میاد دست تو حتی خیلی کم...خیلی شکر گزاری کنیدازصمیم قلب ازخدا تشکرکنید... ✔هروز 7تا مورد تو زندگی تون هست بابتش برای خدا نامه سپاسگزاری بنویسید.معجزه میکنه...نه تنها برای رزق وروزی بلکه برای همه ی امور زندگی تون ب اینکار عادت کنین... عدد8 انگلیسی ک نماد بینهایت هست. روی کارت عابر بانک تون بنویسید حتمن با خودکار قرمز یا سبز... ✔جمعه ب جمعه 20یا40بار ایه 64سوره حج رو بخونید. ✔ذکر یا رزاق الخیر -لا اِله الا الله الملکُ الحقُ و مُبین زیاد بگین. ✔سوره واقعه رو هرشب بخونین. ✔ایه 10سوره مبارکه اعراف با وضو بنویسید و توی کیف پول بزارید بمونه. ✔هیچوقت وسیله یا لباس هرچیزی ک توخونه لازم نیس رو انبار نکنید..یا بفروشین یا ببخشین ب کسی ک لازم داره..یا اگ واقعن کارایی نداره بریزید دور خانمای گل...مطمئن باشین بموقعش ک لازم داشتین اون وسیله رو پول دست تون میاد ب بهترین قیمت بالاترین کیفیت میخرید... ✔محل کاری ک ب شان و شخصیت تون توهین میشه و اذیت میشین نمونین...مطمئن باشین جای مناسب تون خدا بهتون نشون میده...